Întreținerea Cluj Arena „arde” buzunarul Consiliului Județean. Mentenanța pe patru luni a aerului condiționat costă peste 9.000 EURO

Consiliul Județean Cluj plătește bani frumoși pentru diverse servicii de întreținere a Cluj Arena. După lansarea licitației de 12.000 euro pentru curățarea jgheaburilor, acum a publicat un anunț pentru întreținerea sistemului de aer condiționat. Aceste servicii costă 46.950 lei (aproximativ 9.300 euro) pentru o perioadă de patru luni.

„Stadionul Cluj Arena are în dotarea sa un sistem de climatizare format din chillere, centrale de tratare a aerului și ventiloconvectoare. Pentru buna funcționare a sistemului este nevoie de încheierea unui contract de service și mentenanță care să înlocuiască consumabilele și să intervină pentru reparații la nevoie. Pe durata contractului, prestatorul va asigura mentenanța sistemului de climatizare, astfel: se vor asigura un număr de patru verificări/intervenții (una pe lună) la sistemul de climatizare și ventilare (intervenții aferente lunilor iunie, iulie, august și septembrie 2021). Aceste vertificări se vor efectua de regulă în perioada 15 – 30 a lunii sau la solicitarea beneficiarului”, scrie în caietul de sarcini.

În cazul curățării jgheaburilor, contractul are valoarea de 60.000 lei (aproximativ 12.000 euro) și intră în vigoare la data semnării de către ambele părți și este valabil până la îndeplinirea atribuţiilor, dar nu poate depăși data de 31 decembrie 2021.

Construcția noului stadion a început în 2009 și a fost finalizată la sfârșitul anului 2011, fiind amplasat pe locul fostului stadion Ion Moina. Compus din două tribune și două peluze, stadionul are o capacitate de 30.200 locuri, majoritatea acoperite. Fiind construită la cele mai înalte standarde, arena este cotată ca fiind un stadion din categoria UEFA Elite. Proprietarul stadionului este Consiliul Județean Cluj.

Citește și:

Curățarea jgheaburilor de la Cluj Arena costă 12.000 euro


 

Adauga comentariu