Interlopul clujean care le râde în nas celor din IPJ Cluj. CONDAMNAT la 6 ani de închisoare, își vinde bunurile pe FACEBOOK și se pozează la sală. POLIȚIA: ”Îl căutam național și internațional, dar în secret”

Săptămâna trecută a luat amploare un dosărel de la DIICOT Cluj, despre care vă spuneam că a pornit dintr-un denunț al unro persoane, condamnați de Curtea de Apel Alba la închisoare cu executare, alături de alți 12 inculpați printre care și interlopul ALIN Urcan, considerat liderul grupării care se ocupa cu distribuția de droguri de risc. 

Eh, în urma denuțurilor, șapte traficanți au fost arestați preventiv, după 20 de percheziții domiciliare: Vezi cine sunt cei şapte traficanţi de droguri ARESTAŢI azi. O parte din ei, denunţaţi de alţi traficanţi care au fost cercetaţi de DIICOT Alba.

* În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării 12,25 kg. de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de MDMA, 72 de grame de substanțe psihoactive, 29.330 de euro, 131.950 de lei și aparatură specifică ambalării și vidării - via comunicat de presă. Marfă, nu glumă. 

Dar materialul de azi nu este nici despre frații Mocean, care și-au luat-o în buză rău de tot: și sifonar și încarcerat. Nici că se putea mai rău. 

Vezi și: Perchezițiile despre care Ziar de Cluj a scris în exclusivitate, confirmate de IPJ Cluj după 24 de ore! Șapte persoane au fost ARESTATE pentru trafic de DROGURI. Vezi ce marfă au găsit anchetatorii în casele ”afaceriștilor”

Materialul de azi este despre Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj care până azi, timp de 7 zile, au dat-o la întors pentru că au uitat că trebuie să îl prindă pe interlopul Alin Urcan, condamnat în iarnă la 6 ani pentru constituire grup organizat și trafic droguri de mare risc. Că noi i-am întrebat de lunea trecută de ce nu l-au dat în urmărire generală pe Urcan și de ce timp de șase luni n-au trimis un comunicat cu poza lui. În solicitarea transmisă conducerii IPJ Cluj menționam să ni se comunice cam cum l-au ”căutat” pe Urcan până acum. Răspunsul a fost pe măsură: în secret. 

Dar Urcan nu este singurul care a dispărut după condamnările de la Curtea de Apel Alba. Alături de el e ”urmărit” nevoie mare și Moldovai Zoltan. 

Iată cum Poliția Cluj cu al ei eminent Serviciul de Investigații Criminale - condus de comisarul Bogdan Ioan au reuși într-o săptămână să compună două paragrafe pe care ni le-au trimis cu privire la acest subiect. Ce vrem noi să spunem e că SIC-ul nu e în stare să îi captureze pe Moldovai și Urcan, dar nici nu ar vrea să recunoască acest lucru și să ceară ajutorul cetățenilor prin mediatizarea pozelor cu cei doi. Nu și nu. Nici măcar curajul să dea numele lor în răspuns nu l-au avut. Ahahahaha.

Dar ei fac demersuri în secret: 

„Au fost depistate și încarcerate 9 persoane condamnate, iar altele două (aloooo? pronto? contactu'?) au fost date în urmărire națională și internațională. Două persoane nedepistate până în prezent figurează pe site-ul Poliției Române, la secțiunea - Persoane Urmărite. În vederea depistării acestora, precizăm faptul că sunt derulate activităție specifice. Totodată, aceste informațiile nu se încadrează în noțiunea de informații de interes public, întrucât au legătură cu o cauză aflată în instrumentare și sunt exceptate de la liberul acces al cetățenilor”, arată biroul de presă al IPJ Cluj, în urma informațiilor furnizate de serviciul condus de Bogdan Ioan. 

 

Își vinde mașina pe Facebook...

Să nu credeți voi că intelopul are grețuri că poate îl găsește echipa de la SIC. Nici vorbă. E fugit el, dar nu e prost. E arogant de-a dreptul. În cele nouă luni de când comisarul Bogdan Ioan și echipa lui fac ”activități specifice” care ”nu se încadrează la noțiunea de informații de interes public”, intelopul Alin Urcan este venerat de prietenii săi ca fiind haiducul ”schior” (ați prins-o? schi...zăpadă...prafuri albe) care se pozează la sala de forță, postează melodii motivaționale, își vinde bolidul și face reclamă la un restaurant din sudul țării. 

 

Haideți domnule Bogdan că vă dăm link de pe OLX, acolo găsiți mașina intelopului Urcan, un frumos GLE 350 4Matic, de vânzare la doar 35 de mii de euro. Noi știm că deja știți, dar în caz că nu e așa iată link-ul.

Încă ceva, dacă nu vreți să vă spetiți cu identificarea lui puteți să îl căutați pe Facebook, poate faceți un schimb de rețete cu el. 

P. S. Haterii vor spune că ne place de comisarul Mircea Rus, dar el și când mergea să taie o panglică mai prindea căte un condamnat urmărit pentru sustragerea de la executarea pedepsei. Știți? Atunci cu inaugurarea Inspectoratului Școlar Județean, când s-a dat jos Rus din mașină, în trafic, și l-a imobilizat pe infractorul care mergea bine mersi pe stradă - doar nu simțea el că îi suflă SIC-ul în ceafă. 

Adauga comentariu