Instanța de judecată ne-a dat câștig de cauză în procesul în care comisarul Paul Gavriș ne-a cerut să SUSPENDĂM materialele scrise și clipurile în care se arată că are tulburări de comportament

Judecătoria Cluj-Napoca s-a pronunțat azi cu privire la procesul al cărui obiect îl reprezintă ordonanța președințială prin care comisarul Paul Gavriș, adjunct al Direcției Rutiere Române, a cerut să fie suspendate (șterse de pe Ziar de Cluj) articolele în care se arată că acesta are ba tulburări de comportament, ba probleme cu băuturile alcoolice. 

Subsemnata, fiind pârâtă în proces, am acceptat în sedința de astăzi să răspund interogatoriului stabilit de Gavriș prin apărător ales, el neprezentându-se la proces. 

Mi s-au pus întrebări ridicole de tipul că dacă am luat bani de la fosta soție, cu care are mai multe conflicte penale și civile, ori dacă recunosc că i-am afectat reputația. 

Am declarat că nu am luat niciun ban de la cunoscuți, rude sau dușmani de-ai acestui polițist problemă și am explicat instanței că problemele acestuia cu alcoolul sunt cunoscute la nivel de IPJ Cluj și chiar IGPR. Mai mult am depus probe incontestabile cu episoade în care acesta era în stare avansată de ebrietate, aspecte care se pare că au fost luate în considerare de către judecătorul Simona Mihai, magistratul decizând să respingă cererea lui Gavriș. 

Citește mai multe: VIDEO cu Adjunctul Direcției Rutiere Române, MORT DE BEAT! Avem o filmare ȘOC cu comisarul Paul Gavriș mimând un ACT SEXUAL în club și care dovedește exact ce contestă la procesul intentat nouă: problemele cu alcoolul și tulburările de comportament! 

Mulțumim Lapusan & Partners pentru profesionalism și eficiență.

Adauga comentariu