INCONȘTIENȚA CLUJENILOR ÎN PANDEMIE: Petrecere cu 150 de oameni și lăutari, întreruptă de jandarmi

Dacă mai era nevoie de dovezi privind inconștiența clujenilor în pandemie, o petrecere cu 150 de oameni a fost întreruptă de polițiștii din Dej. Șmecherași din Dej și Gherla sărbătoreau Sfântul Valentin, pe muzica de manele, cu șampanii scumpe. De la petrecere nu au lipsit nici lăutarii.

O petrecere cu 150 de oameni organizată la la Nick Ballroom, o sală de evenimente din Dej, a fost întreruptă de polițiști. Potrivita Antena 3, de la petrecere nu au lipsit lăutarii. Dar cum prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, persoane prezente la petrecerea ilegală s-au lăudat pe rețelele de socializare, iar după un scurt timp s-au trezit la ușă cu jandarmii. S-au dat niște amenzi pentru neresepctarea regulilor impuse de autorități în contextul pandemiei, iar apoi au plecat.

Peste câteva ore, polițiștii au revenit și au întrerupt petrecerea, deoarece rata de infectare din Dej se apropie de 3 la mia de locuitori.

Nu înțelegem de ce nu au întrerupt-o de prima dată. Dar Poliția Dej cam e o cloacă în care agenții fac paradă de fotografii la chefuri și partuze cu interlopii locali.

PENTRU A VĂ FACE O IDEE CAM DESPRE CE ESTE VORBA, ce încrengătură de afaceri oneroase este în jrul acestei săli ”de bal”, citiți:

VIDEO: Evaziunea fiscală de la Dej este afacerea patronilor de la Nick Ballroom. Fraţii au fost arestaţi preventiv. Juniorul are arest la domiciliu, contabilele sunt sub control judiciar

De altfel și cpmunicarea IPJ Cluj cu privire la eveniment este de toată jena:

„În jurul orei 18.30, cu ocazia verificărilor efectuate la un local de alimentație publică, s-a stabilit faptul că nu sunt respectate normele legale de distanțare socială, localul funcționând la aproximativ 60% din capacitate. Astfel, administratorul societății a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020.

Totodată, cu ocazia unui alt control, efectuat în jurul orei 20.30, s-a stabilit faptul că același local continuă să funcționeze, la o capacitate de aproximativ 90%, motiv pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale a admistratorului societății și a fost dispusă încetarea activității.

 

Cele două sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt în valoare de 5.000 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

 

Adauga comentariu