Incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 5,18 la mie în Cluj-Napoca. MULȚUMIM, EMIL BOC!

Rata infectărilor cu SARS-CoV-2 a înregistrat luni o nouă creștere în municipiul Cluj-Napoca, dar și la nivel de județ.

Incidența cazurilor de COVID-19 a trecut, luni, pragul de 5 la mie în Cluj-Napoca, ajungând la 5,18. Creșterea este una accelerată, având în vedere că în perioada 10-23 septembrie de înregistrau 1.742 de cazurilor active de boală, în timp ce în urmă cu o lună erau sub 300.

Cluj-Napoca a sărit de pragul de 3 la mie marțea trecută, iar vineri a intrat în scenariul roșu, în municipiu fiind impuse noi restricții, dar și utilizarea certificatului verde COVID la accesul la evenimente, în localuri, săli de spectacole sau sport (detalii AICI).

Rata infectărilor a crescut și la nivel de județ - de la 3,74 la 3,99 la mie, iar numărul cazurilor active de boală a urcat la 2.987. Cea mai mare incidență în Cluj rămâne, în continuare, în comuna Cătina - 12,81 la mie.

Încă o dată: MULȚUMIM, EMIL BOC!

Pentru toate parangheliile din centrul municipiului, pentru toată haita de ”antoldiști” pe care ne-ai adus-o pe cap numai ca să mai facă niște parale plodul sereistului de Sebeș-Alba, Buta. Grija ta față de locuitorii muncipiului, ne emoționează! Poate ai să ne și spui cine va răspunde penal pentru morții din spitale, pentru distrugerea micilor afaceri din Cluj-Napoca, pentru zădărnicirea răspândirii bolii - deși ai fost avertizat și răs-avertizat că vine valul patru. Dar tu ai ținut-o gaia-mațu să-i faci pe plac plodului de sereist de Sebeș-Alba. Practic te-a durut în fund de nevoile clujenilor, fix cum te doare atunci când îți faci mendrele cu Urbanismul de Cumterie și le plantezi blocuri peste case. Obișnuit cu ansamblul folcloric de la Rpchițele, ai rămas calat pe ansamble imobiliare.

Adauga comentariu