Inca se mai gasesc bilete la concertul lui Demis Roussos

Fanii vedetei internationale Demis Roussos care nu si-au cumparat inca bilete la concertul care va avea loc sambata, 7 decembrie la Sala Sporturilor “Horia Demian” mai au inca la dispozitie bilete atat in sala, cat si in tribune sau chiar la VIP. Piese ca Good Bye My Love, Good Bye, "Forever and Ever", My Friend the Wind", “Zorba”, "Someday" sau "Lovely Lady of Arcadia" cu care Roussos a cucerit publicul din intreaga lumea vor putea fi ascultate live si la Cluj. Mai mult, artistul a promis ca va interpreta si cantece specifice sarbatorilor de iarna. Concertul incepe de la ora 19 si inca se mai gasesc bilete.
“Am pus in vanzare cam 3.000 de bilete, dar inca mai avem. Se gasesc si pentru locuri in sala, si la tribune si chiar la VIP. In caz ca nu se vand pana sambata, se vor putea achizitiona si de la Sala Sporturilor, insa eu ii sfatuiesc pe doritori sa nu se bazeze pe asta”, a declarat Florin Danciu, organizatorul evenimentului.
Pretul biletelor variaza intre 99 si 299 lei. Demis Roussos va sosi la Cluj sambata la pranz, se va caza la Grand Hotel Italia si va lua masa la restaurantul Da Vinci, unde, asa cum a marturisit intr-un interviu acordat Ziar de Cluj, va savura preparate traditionale din Transilvania. Este a treia vizita a cantaretului grec la Cluj, potrivit organizatorului. Foto: iconcert.ro

Adauga comentariu