Hoț urmărit de ghinion. A fost lovit de ambulanță după ce ar fi furat cutia milei dintr-o biserică

Un tânăr bănuit că ar fi furat cutia milei de la biserica ortodoxă situată pe bulevardul Eroilor a fost lovit în plin de o ambulanță în timp ce încerca să fugă cu banii. Hoțul a avut ghinion. În timp ce traversa în fugă, neregulamentar bulevardul Eroilor, a fost lovit în plin de o ambulanță.

Un cameraman NCN a surprins momentul în care tânărul s-a ridicat după impactul cu autovehiculul și a încercat să fugă mai departe. Amnezic fiind, a căzut și a fost prins de un trecător. La fața locului a sosit a doua ambulanță, iar echipajul medical i-a acordat îngrijiri după ce a fost transportat cu o targă în ambulanța care i-a tăiat calea. 

”Am ieșit de la shaormeria de pe Eroilor și am văzut că vine o ambulanță pe banda din stânga. Și la vreo 10 secunde am văzut un băiat că aleargă buimac și confuz pe partea unde e biserica ortodoxă.  S-a ridicat, a vrut să o ia din nou la fugă și l-a prins un pieton. L-au băgat în ambulanță. În ambulanța care l-a lovit nu era decât șoferul”, a relatat Abel K., cameraman NCN.

Alți martori spun că tânărul a furat cutia milei de la biserica ortodoxă și a fugit cu ea. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a testat pe șoferul ambulanței cu aparatul etilostest.

”Se confirmă accidentul de pe Eroilor. Este vorba despre un băiat de 20 de ani care a traversat neregulamentar, fiind surprins de către o ambulanță care circula pe Eroilor”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Adauga comentariu