Grup Energoinstal și-a dublat profitul într-un an

Grup Energoinstal Cluj-Napoca, reprezentant de marcă al pieţei de instalaţii în construcţii din Nord-Vestul României, a avut un 2020 mult mai bun decât 2019. A raportat o creștere atât a cifrei de afaceri cât și a profitului net. Compania a fost înființată în 1998 și este administrată de George Dan Ciubăncan, Emil Traian Vlad și Dan Ciubăncan.

Anul trecut, Grup Energoinstal a înregistrat o cifră de afaceri de peste 19,7 milioane euro, în creștere spectaculoasă față de anul 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de aproximativ 9,5 milioane euro. În urmă cu trei ani, cifra de afaceri era de aproape 16 milioane euro.

Profitul net declarat în 2020 a fost de peste 2,4 milioane euro, aproape dublu față de anul 2019 când profitul net a fost de aproape 1,2 milioane euro. În anul 2018, compania clujeană a declarat un câștig net de peste 1,5 milioane euro.

Numărul mediu de angajați pe care îi avea Grup Energoinstal anul trecut era de 123, mai puțini cu 5 față de anul 2019.

Grup Energoinstal SA Cluj-Napoca s-a specializat și a dobândit o notorietate certă în realizarea instalațiilor complexe pentru clădiri de birouri clasa A, hale industriale și comerciale și construcții rezidențiale.Potrivit site-ului companiei, pentru a genera o calitate corespunzătoare subansamblelor încorporate în instalaţiile realizate de Grup Energoinstal s-a procedat la înfiinţarea şi amenajarea în cadrul societăţii a unei linii de producţie pentru produse preasamblate cu efecte evidente asupra calităţii sistemelor de instalații executate şi a productivităţii muncii.

Trei firme sunt conectate direct de Grup Energoinstal:

  • Energosistem SRL Cluj-Napoca (obiect de activitate comerț cu ridicata al echipamentelor și furniturilor de fierărie pentru instalații sanitare și de încălzire, deținută de Miron Mircea Costin, Dan Ciubăncan și Emil Traian Vlad);
  • GNC Automatizări Industriale SRL Cluj-Napoca (activități de realizare a softului la comandă, deținută de Dan George Ciubăncan);
  • The Club Transilvania SRL Cluj-Napoca (activități de consultanță pentru management și afaceri) și Emco Energy Alba Iulia (producție de energie electrică).

Adauga comentariu