Gregorian Bivolaru va fi rejudecat la Tribunalul Cluj

Curtea de Apel Cluj a decis ca dosarul MISA de la Cluj, în care este inculpat Gregorian Bivolaru și alți discipoli de-ai lui, să fie rejudecat la prima instanță.

Soluția pe scurt: “Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj şi părţile civile A.G.T. şi C.(A)C. împotriva Sentinţei penale 62 din 11.02.2015 a Tribunalului Cluj pe care o desfiinţează în întregime şi dispune rejudecarea cauzei de către instanţa de fond, Tribunalul Cluj.

Ultimul act valabil de la care procesul penal îşi reia cursul este declaraţia martorului P.C.C. de la termenul din 26 noiembrie 2014.

Stabileşte sumele de câte 985 lei în favoarea Baroului de avocaţi Cluj reprezentând onorarii pentru apărătorii din oficiu desemnati părtilor vătămate (av. M B si av. M N A).

Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Definitivă.

Pronunţată în şedinţa publică din 04.10.2016”, scrie clujust.ro.

Comentarii

cornel costea

01.11.2016 00:18

ma tem ca mai inainte se va judeca la ICCJ, pentru a stabili unde sa fie stramutat procesul!observati cu cita fenezie isi vind MISA si TARA activele, ca sa faca rost de cash, pentru negocieri secrete, si cum isi mai musca pumnii ca au "cumparat" prea devreme judecatorii de la CA Cj , care au simtit ca acest proces e un cartof mult prea fierbinte pentru ei si cum au aruncat in gol inca o caruta de bani si la Tribunalul Cluj, ca sa-si mai astearna de-o achitare fortata, conform scenariului urzit in octombrie la CA Cj ... hotarit lucru, nu e anul lor cel mai bun! si hei, zimbiti fete si baieti, ca ce e mai rau, a ... ramas!a voastra, fara compasiune, obraznica si fudula, casandra  

Adauga comentariu