Georgiana Hosu şi-a făcut datoria din funcţia de şefă a DIICOT faţă de sistemul ticăloşit, Georgiana Hosu se poate cere în pensie

La nici 50 de anişori, procuroarea Giorgiana Hosu a depus cerere de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii, cu începere de la 1 iulie 2021, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

C-aşa-i în România: unii ies cu picioarele înainte din câmpul muncii, alţii îşi bagă picioarele în ea muncă.

Un om la nici 50 de ani e bun de muncă. Şi mai are cam 20 de ani de muncă în față conform a ceea ce vor să facă cei din Coaliţia de Guvernare. Bine că ne putem permite să cerem românilor să moară la şaibă să aibă statul mafiot român de unde plăti pensii nesimţit de speciale! Ex-ministrul PNL al Justiţiei din perioada Convenţiei Democratice, Valeriu Stoica să trăiască! De mână cu sinistra Justiţiei din perioada Năstase, Rodica Stănoiu de la PSD, inventatoarea pensiei mai mari decât salariul!

Numită în funcţie de preşedintele Klaus Iohannis, că aşa au dorit muşchii domniei sale în ciuda opoziţiei şi avizului negativ al Consiliului Superior al Magistraturii, Giorgiana Hosu și-a dat demisia din funcția de procuror–șef al DIICOT, în septembrie, anul trecut, în contextul condamnării soțului său la închisoare cu suspendare. Hosu activa la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie și Justiție.

După ce Dan Hosu, soțul șefei DIICOT a fost condamnat în septembrie anul trecut la 3 ani de închisoare cu suspendare, în primă instanță, fiind găsit vinovat pentru două capete de acuzare, preşedintele a ţinut să ne explice că avizul negativ dat de către CSM nu făcea referire la această “incompatibilitate”.

Citez: ”Dacă apare o condamnare, cu siguranță nu va rămâne fără urmări. Asta este, ca să zic așa, self-evident. Însă, în acest context, vreau să mai remarc ceva fiindcă și dumneavoastră și alți ați invocat acel aviz al CSM. Dacă are cineva curiozitatea să citească acel aviz, o să vă dați seama că avizul negativ nu s-a bazat pe acest lucru. Ba dimpotrivă, această posibilă incompatibilitate nici nu a fost menționată în aviz, nici nu a fost menționată ca și posibilă problemă. Și, totuși, dacă se ajunge la acest scenariu nu voi sta să aștept să miște alții rotițele”.

Dar informările date de către cei de la Serviciul Român de Informaţii, cărora instanţa, conform unei decizii a Curţii Constituţionale a României, le-a anulat în caz dovezile obţinute prin Mandat de Siguranţă Naţională, conţineau date despre “incompatibilitate”?

Aşa cât să i se mişte rotiţele şi preşedintelui Iohannis?

Sau iar discutăm despre numiri în funcţii cheie ale Justiţiei a unor persoane şantajabile de la care să se obţină obedienţă şi eficienţă maximă împotriva duşmanului politic şi/sau economic?

Avem specialii şi restul sclavilor. Avem oameni care primesc pensii pe nemerit, fără contributivitate şi contributori care trebuie să moară înaintea primului fluturaş de pensie – şi, şi aceea dată în batjocură, la limita subzistenţei. Şi toată clasa politică este de acord cu asta. Inclusiv neterminaţii de la #În_PLUS_Uniţi_Salivăm_România. A trecut jumătate de an de la formarea Coaliţiei de guvernare şi nici o pensie nesimţită nu a fost anulată. În schimb vor să crească la 70 de ani vârsta de pensionare că, pentru a cita alt neterminat, Cristian Ghinea, care a sugerat că, prin propunerile privind posibilitatea de a munci până la 70 de ani, autoritățile se gândesc inclusiv la scenariul ca unii dintre angajați să nu mai prindă pensionarea.

Întrebat dacă nu cumva în acest fel se reduce perioada de viață în care se vor mai putea bucura de pensie, ministrul a răspuns "asta e prezumția pe care mergem". Ori e numai ticălos, ori îi vorbeşte gura fără de el.

Ca să plătim o pensie de 12.000 lei, cât TVA trebuie să colecteze statul mafiot român de la firme? Şi avem hoarde de astfel de indivizi care toacă banul public şi din pensia luată la o vârstă fragedă, şi din salariul baban de la reangajarea în sinecură.

Georgiana Hosu îşi merită pensia de la stat. În fond a mătrăşit Dosarul 10 august. Georgiana Hosu şi-a făcut datoria din funcţia de şefă a DIICOT faţă de sistemul ticăloşit, Georgiana Hosu se poate cere în pensie.

Şi, gata!

Adauga comentariu