Frate, frate, dar politica-i... pe bani: sora secretarului general al PNL, Robert Sighiartău, reacționează dur la adresa partidului! Cristina Toadere: „Iohannis și PNL v-au lăsat să vă descurcați singuri!”

Reacțiile negative la adresa Partidului Național Liberal apar de unde nu te aștepți, chiar și din sânul familiei secretarului general, Robert Sighiartău. Este vorba de sora mai mare a deputatului bistrițean, „înrolată” și ea în businessul familiei, cel legat de comercializarea autovehiculelor.

Cristina Toadere conduce, împreună cu soțul ei, Andrei Toadere, una din firmele care dețin monopolul vânzărilor auto din Bistrița, Automobile Service, distribuitor autorizat al brandului Dacia-Renault. Dincolo de aspectul legat de businessul familiei, Cristina a ținut isonul fratelui Robert și pe plan politic, fiind, în mod normal, alături de acesta, cel puțin prin anumite postări legate de activitățile de campanie liberale, sau chiar unele legate de acțiunile guvernului condus de partidul fratelui său.

Însă toate până la momentul depunerii mandatului premierului numit, Florin Cîțu, gestul acestuia fiind unul surprinzător chiar și pentru mulți dintre liberali. Rareș Bogdan a fost primul nume mare din interiorul partidului care a reacționat față de gestul lui Cîțu.

Citește și Rareş Bogdan revine cu declarații la adresa lui Cîțu, PNL și a lui Klaus Iohannis: ”Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”

Cristina Toadere a reacționat și ea în momentul în care a simțit că partidul fratelui ei se dezice de cetățeni și de problemele acestuia, chiar dacă acest gen de reacții ar denota o anumită frică, înțeleasă de altfel, legată de afacere:

„Transportatori, hotelieri, comercianti si antreprenori romani, sunteti pe cont propriu: In loc sa vina deja cu un pachet de masuri economice pentru criza ce va urma, Iohannis si PNL v-au lasat sa va descurcati singuri, in timp ce se joaca de-a guvernarea. Si voi le platiti salariile!”, a comentat Cristina Toadere pe facebook, postarea acesteia fiind ștearsă în cursul acestei dimineți.

Coform surselor apropiate redacției, relația dintre Cristina și fratele Robert nu ar fi una exemplară, fiind anumite animozități între cei doi frați. De altfel, pe profilul Cristinei nu se regăsesc fotografii împreună cu Robert Sighiartău, acesta fiind un indiciu destul de elocvent în ceea ce privește afirmația de mai sus.

 

 

Adauga comentariu