FOLII 5D SAU CERAMICE ȘI HUSE-ARMURĂ PENTRU TELEFOANELE MOBILE, LA LEMON SHOP CENTRAL

Husele pentru telefoanele mobile au devenit accesorii pe care le asortăm cu hainele sau la încălțămintea, dar acestea pot fi alese și ținând cont de proprietățile lor anti-șoc, cum sunt husele ceramice sau cele tip armură.

 

Reporter: Suntem la parterul magazinului Central, la Lemon Shop, unde găsim toate accesoriile pentru telefoanele noastre mobile.

Andreea Șipoș, reprezentant magazin Lemon Shop: Suntem la parterul magazinului de 4 ani, se poate ajunge foarte ușor la noi, fiind o locație centrala, cu mașina, mijloacele de transport în comun sau chiar într-o plimbare.

Reporter: Spuneți-ne ce înseamnă accesorii pentru telefoanele mobile?

Andreea Șipoș, reprezentant magazin Lemon Shop: Pe lângă huse și folii, vindem și accesorii pentru telefoane, asta însemnând căști cu fir sau fără fir, suport auto pentru telefon, pop socket-uri.

Reporter: Husele și foliile pentru telefoanele noastre mobile au ajuns niște consumabile, deoarece le schimbăm foarte des. Husele le alegem după designul lor, după preferințele personale, după cum le putem asorta cu haina sau cu rucsacul.

Andreea Șipoș, reprezentant magazin Lemon Shop: Avem o gamă foarte variată de huse pentru telefon, avem huse care acoperă doar spatele telefonului, huse din silicon, sticlă sau plastic, pe foarte multe culori, dar mai avem și huse față-spate, tip carte, care sunt puțin mai greu de folosit, dar clienții care vor extra-protecție optează pentru ele. Există și husele armură, anti-șoc, foarte rezistente la impact, care oferă o protecție suplimentară, recomandate în special pentru cei care lucrează în construcții, sau pentru mămicile cu copii mici.

Reporter: Care ar fi un interval de preț pentru husele de telefon, de la cele mai ieftine, până la cele mai scumpe?

Andreea Șipoș, reprezentant magazin Lemon Shop: Prețurile sunt de la 20 de lei în sus, până la aproximativ 110 lei. Diferența o face calitatea husei, cele cu 20 de lei sunt simple, transparente, iar daca ajungem spre 110 lei, vorbim de cele originale, cu copertă față-spate. Clienții preferă și husele low-cost, deoarece sunt tot la fel de calitative.

Reporter: Vorbiți-ne puțin despre foliile pe care le putem aplica pe ecranul telefonului, pentru o protecție a acestuia.

Andreea Șipoș, reprezentant magazin Lemon Shop: Avem folii din sticla simplă, folii din sticla 3D și 5D, folii ceramice și din silicon. Cele din sticlă simplă nu acoperă chiar tot ecranulcele 3D și 5D acoperă tot ecranul, au marginea colorată, siliconul se produce la imprimantă, este aproape invizibil, iar folia ceramică este cea mai bună dintre toate, după părerea mea, pentru că nu se sparge, deoarece este un hibrid între sticlă și silicon, de aceea oferă o protecție foarte bună.

Reporter: Iar în ceea ce privește prețurile acestor folii, atât de diferite?

Andreea Șipoș, reprezentant magazin Lemon Shop: Prețurile foliilor sunt de la 25 de lei în sus, până la 50 de lei.

 

Adauga comentariu