Falimentara Cluj Arena se resuscitează cu petreceri private, târguri de mămici și meciuri sporadice

Cluj Arena, societatea care a administrat stadionul, se află în faliment. Atât de bine a manageriat "bijuteria Transilvaniei" încât a ajuns la sapă de lemn. Evenimentele organizate pe arenă generează, în mod normal, bani, ceea ce ar însemna aducerea Cluj Arena pe linia de plutire. 77 de evenimente se află pe listă anul acesta, deocamdată. Sunt atât de importante mare parte din ele încât conducerea Consiliului Județean a ajuns să se laude cu campionate de atletism pentru elevi. 

Cel mai important eveniment care are loc anul acesta pe Cluj Arena este Untold. La fel ca în fiecare an. În rest, falimentara Cluj Arena trăiește din petreceri private, antrenamente și conferințe. Niciun meci mare, niciun concert al vreunui artist renumit, nicio conferință mai răsărită. Nici nu e de mirare de ce în urmă cu câteva săptămâni, Alin Tișe, președintele județului se lăuda, printr-un comunicat de presă, cu un campionat de atletism pentru elevi, care a avut loc pe stadion. Altceva nici nu ar avea ce să bifeze.

Citește și:

Alin Tișe a ajuns să se laude că pe Cluj Arena, emblema falimentară a Transilvaniei, sute de copii se întrec la alergare

Să vedem, ce evenimente a găzduit Cluj Arena din ianuarie 2018 și până acum. Până în 18 ianuarie a fost liniște și pace că e greu la început de an, chefuri de Crăciun, Revelion, Sfântu Ion etc etc. Până te dezmeticești iaca trec două, trei săptămâni. A început în forță cu raportul anual al Jandarmeriei Române, eveniment care a avut loc în sala de conferințe. Două antrenamente de rugby, o petrecere privată, raportul anual al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și gata luna ianuarie.

În februarie, la fel de slăbuț. Meciul de rugby România-Germania, o petrecere privată și două conferințe. Martie a fost ceva mai aglomerat, dar cu evenimente la fel de lipsite de importanță – conferințe, petreceri private, meciul de rugby România – Rusia. Aprilie a fost sub semnul meciurilor Universității Cluj, al petrecerilor private, Maratonului Internațional Cluj, Târgului de Mămici (târg de haine și accesorii), atletismului (în 19 aprilie a avut loc campionatul de atletism cu care s-a mândrit Tișe).

Luna mai a început în forță cu închirierea sălii de conferințe pentru Transilvania Rally și cu o Petrecere Level Up. În rest, la fel ca și luna trecută – meciurile Universității Cluj, petreceri, atletism, târgul de haine și accesorii, organizat de mămici. În caz că vă întrebați ce mai urmează, vă spunem noi: mâine are loc o petrecere privată, apoi World Class Fitness Festival și se încheie apoteotic cu Târg Mămici.

Campionatele Internaționale de Atletism ale României este cel mai important eveniment al lunii iunie. Cluj Arena este închiriată pentru Untold în perioada 19 iulie – 14 august. Mai urmează o petrecere privată în 25 august, Bucuria în Mișcare în 15-16 septembrie și încă o petrecere privată în 8 decembrie.

“Precizăm că săptămânal apar noi cereri pentru rezervarea și desfășurarea de evenimente pentru partea a doua anului”, se arată într-un răspuns oferit de reprezentanții Cluj Arena, la solicitarea Ziar de Cluj.

Stadionul poate fi închiriat pentru meciuri de fotbal din Liga I și competiții internaționale la tariful de 9.000 euro/eveniment, pentru meciuri din Liga a III-a și a IV-a, prețul este de 1.000 euro/eveniment. sala multifuncțională VIP poate fi închiriată pentru petreceri la tariful de 2.000 lei/8 ore. Pentru întruniri religioase, arena poate fi închiriată la tariful de 15.000 lei/zi. Pentru festivaluri, concerte, spectacole și evenimente cu caracter commercial stadionul este închiriat la tariful de 25.000 lei/zi.

Comentarii

Dinu

15.05.2018 14:51

"Cel mai important eveniment care are loc anul acesta pe Cluj Arena este Untold.". Din păcate și el poate fi categorisit la fel de păgubos ca și celelalte. Prețul de închiriere este penibil de mic, ținând cont de profitul imens pe care îl au organizatorii de pe urma folosirii stadionului în perioada festivalului, precum și de problemele ce le vor avea de remediat după acest eveniment (și chiar dacă în contract cei de la untold au remedia toate problemele, ceea ce mă îndoiesc, tot e o problemă că ia mult timp până vor înlocui de ex scaunele stricate și mai ales gazonul deteriorat).

mica

15.05.2018 16:23

Wet Pussy from Die Grossen Vaginen Mica at IP 86.125.68.185

Adauga comentariu