EXCLUSIV Proxenetul ȘARPELE, săltat de BCCO și Parchetul Dej. Percheziții în județul Cluj pentru femei la produs și camătă

UPDATE: Dosarul este o REACȚIE la comportamentul lui COSMIN Pop aka Șarpele. Mai ales la prieteniile sale cu POLIȚIA DEJ. Procurorul de caz din acest dosar este un profesionist. Surse din cadrul anchetei ne-au relatat că s-au făcut eforturi IMENSEEE pentru ca niciun polițist să nu afle despre percheziții. 

Este vorba despre 13 persoane care urmează să fie reținute. 

Mai mult, printre aceștia se află și o tânără, parte vătămată, care era obligată să ”aducă bani în țară” și un cetățean străin care a depus un denunț penal împotriva interlopilor pentru un apartament cumpărat ”fictiv” din bani de prostituție. 

ŞTIREA INIŢIALĂ: Procurorii Clujeni au organizat mai multe percheziții la mai mulți interlopi din Dej, Gherla și Cluj-Napoca pentru proxenetism și camătă. Principalul inculpat din dosar este nimeni altul decât Șarpele, faimosul interlop de la DEJ, care s-a fotografiat cu bunii săi prieteni din Poliția Dej. Acesta a fost "săltat" niţel.

A fost luat şi Călin Man, apropiat al şefului Poliţiei Dej.

Întrebați prin biroul de presă al IPJ Cluj, cei de la Poliția Dej susțin că nu știu nimic despre perchezițiile care se desfășoară la această oră. 

Logic. 

Era culmea să se riște Parchetul Dej și BCCO să îi avertizați pe prietenii voștri Călin Man, Șarpele, Șușu, Blașin, Coco și alții. 

 

 

Știre în curs de actualizare...

Adauga comentariu