EXCLUSIV Proxeneții de la Turda, trimiși în judecată. Viorica Ancuța Cîrcu, Mihai Moldovan și Flaviu Oltean, trimiși în judecată în dosarul de PROXENETISM

Parchetul de pe lângă judecătoria Turda s-a ambiționat și a finalizat dosarul cu proxeneții de la Turda. Pe data de 1 iulie, procurorul de caz a trimis în judecată 12 persoane pentru proxenetism: principalii inculpați sunt Mihai Moldovan, Flaviu Oltean, Gheorghe Săiceanu și Viorica Ancuța Cârcu. 

Anchetatorii au luat sub protecție opt persoane care au formulat denunțuri sau au fost victime ale rețelei de proxenetism. De asemenea, printre parțile vătămate se numără și persoane de sex masculin, la dosar fiind și acuzații de șantaj și camătă. 

Iata lista cu inculpații: OLTEAN FLAVIU ŞTEFAN(foto jos), MOLDOVAN MIHAI SEPTIMIU, SAICEANU GHEORGHE, ALEXOAE SORIN MARIUS, NEGOESCU ROBERT VALENTIN, COCOLOS SILVIA MIRELA, CÎRCU VIORICA ANCUŢA, CLADOVEANU ANDREI ROBERT NICOLAE, ŢÂNDURĂ ALEXANDRU DAN, MICU LAURA LUMINIŢA, HÎRLAV IONUŢ PETRU, CÎRCU EMILIA.

Pe data de 2 februarie au avut loc 16 percheziții în România (Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid). Mai mult, potrivit surselor noastre, cei de la DIICOT Cluj le-au dat ”resturile” celor de la PJ TURDA în urmă cu doi ani, iar cercetările derulate de către polițiștii turdeni din cadrul Biroului de Investigații Criminale și autoritățile spaniole s-au concretizat în ceea ce ei au numit OPERAȚIUNEA TEAN. În afară de lotul capturat și reținut la Turda, mai există încă șase suspecți care urmează să fie arestați acum în SPANIA, printre care  Sorin Alexoae și Robert Negoescu . 

Peștii de la Turda, coordonați aparent de Mihai Moldovan și finul său - Flaviu Oltean duceau fete din Turda și Câmpia Turzii la prostituție în TENERIFE. 

Sursele Ziar de Cluj susțin că perioada infracțională este 2017-2021, iar proxeneții din rețea duceau fetele în Tenerife și Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienți erau obligate să raporteze ”locotenenților” tot: locație, sume încasate, cu cine merg, etc. 

Moldovan Mihai a facilitat activitata de proxenetism, stabilind legătura dintre Gheorghe Săiceanu și Oltean Flaviu, ambii fiind finii intelopului. Săiceanu era stabilit în Tenerife de aproximativ de 18 de ani.

 

Dosarul de la Dej, în pauză totală!

Culmea, un alt lot de proxeneți din Cluj era cel cu Peștii de la Dej, unde procurorii au făcut confiscări de sute de mii de euro, au prezentat stenograme din cluburile de prostituție și dovezi certe că aceștia foloseau metoda loverboy pentru a obține bani de pe tinere trimise în Europa și Dubai la prostituție. Cosmin Pop aka Șarpele Nebun, Codin Pop, Tudor Vlașin, Lucian Jula și Călin Man erau acuzați de proxenetism în urmă cu mai bine de un an de zile. În vreme ce proxeneții de la Turda au fost ”împachetați” în patru luni, fiind trimiși în judecată, iar cei de la Dej împlinesc în curând un an de când au fost eliberați, fără ca Parchetul Dej să prezinte un rechizitoriu instanței. 

Adauga comentariu