EXCLUSIV Depozitul Philip Morris din Tetarom 1, afectat de incendiul de proporții. Prefectul: Am înțeles că toată hala este compromisă!

Potrivit primelor informații, flăcările din parcul industrial Tetarom 1 au izbucnit din depozitul unei firme care comercializa materiale de costructii. Flacarile s-au extins si la spatiul închiriat de cei de la Philip Morris - companie multinațională elvețian-americană de fabricare a țigărilor și tutunului. Cei de la Philip Morris aveau depozitate tigari electronice.

Sursele Ziar de Cluj sustin ca si spatiul inchiriat de catre cei de la Side Grup a fost afectat de incendiu.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj, institutie de care apartine parcul industrial, sustine ca echipamentele de stingere ale incendiului montate in hala au functionat la capacitate maxima, motiv pentru care flacarile au fost stinse intr-un interval de timp relativ scurt.

 

Potrivit primelor evaluări, nu pare sa fie nicio victimă, însă prefectul susține că toată hala a fost compromisă. 

În jurul orei 7.40, incendiul a fost stins, însă se intervine pentru a verifica în totalitate dacă pericolul a dispărut. 

„Cu câteva minute în urmă cetățenii din Cluj-Napoca au primit un mesaj RO Alert legat de incendiul izbucnit la o hală din incinta parcului industrial Tetarom, situat pe Tăietura Turcului. Asemenea solictitării organelor statului cu atribuții de prevenire și combatere a incendiilor, vă îndemn pe toți să evitați zona și să închideți geamurile locuințelor, având în vedere faptul că în zonă s-a degajat o cantitate mare de fum”, a precizat prefectul.

De asemenea, acesta a luat legătura cu cei de la ISU, care susțin că întregul depozit a fost afectat de incendiu. 

În cursul zilei se vor face cercetări pentru a se stabili care a fost cauza principală. 

 

Adauga comentariu