EBS Radio a pierdut aproape 1,5 milioane de euro de la infiintare si pana azi! Bravo, Metz, ai infrant, ai un radio de rahat, zero audienta si mancator de bani!

Daniel Metz, boss-ul NTT Data, s-a chinuit tare acum cativa ani sa impinga spre CNA influente si sa obtina una din rarele licente de radio pe Cluj-Napoca. Asa a crezut el, idiotul, ca se pricepe la presa si, mai ales, la radio. A bagat pe goarna dume ca e nevoie de presa pozitiva, ahahahahaha, ca radioul asta va schimba perceptii, ahahahaha, si a strans toti atarnatorii terni si toate zerourile barate profesional, reusind in cele din urma sa faca rahatul praf.

EBS Radio e o laba trista, nu il asculta decat taximetristii care au insomnie si care, dupa nici 10 minute, adorm fericiti.

O mare bucurie pentru Metz este ca acest radio de cacat pierde si bani. Bai, vericul, da' pierde bani seriosi, adica pe 2020 a pierdut 400 de chiftele, iar per total UN MILION JUMATE DE EURO, sa moara Bibi!

 

Dupa cum observati, la capitolul incasari, muci cu varza. Ahahahaha, ziarul Faclia ii bate la curul gol! Nu vine nici dracu sa isi faca reclama la mizeria asta de radio, fiindca, efectiv, nu are audienta, caci, efectiv, nu ai ce asculta, deoarece, efectiv, "angajatii" sunt niste tristi profesional, niste moime, turuie cacaturi la mike si evita jurnalismul. 

Bravo, Metcaniuc, ai infrant: de la un radio nenorocit, te-ai facut de toata bafta, tot ce ai construit ca imagine s-a dus pe cabanos, ti-ai pierdut prietenii adevarati, dar no, tu sa fii sanatos. O gramada de romani abia supravietuiesc, tu futi echivalentul a 10 apartamente de lux pe un radio mort.

Adauga comentariu