După ce a dat de înţeles că ar candida la Preşedinţia României, Ludovic Orban lansează un atac dur la adresa lui Rareş Bogdan

Într-o emisiune de ridicat mingi la fileu, "moderată" de Denise Rifai, pe Kanal D (la manelişti, cum s-ar spune), Ludovic Orban a declarat că în momentul în care a decis să candideze la șefia PNL a luat în calcul și faptul că va trebui să își asume o candidatură la prezidențiale în 2024.

"E prematur, cum a spus colegul meu Florin Citu, sa va dau un raspuns. Sunt constient de faptul ca odata inscris in lupta pentru un nou mandat de presedinte al Partidului National Liberal, odata cu acest mandat, trebuie sa iau in calcul si candidatura la presedintia Romaniei, pentru ca presedintele Partidului National Liberal va trebui sa intre in lupta pentru alegerile prezidentiale din 2024. (...) Raspunsul este ca stiu ca odata cu candidatura la functia de presedinte al Partidului National Liberal trebuie sa iau foarte in serios si candidatura la presedintia Romaniei".

În aceeaşi emisiune, întrebat extrem de deontologic de către "moderatoarea" Denise Rifai dacă "Rareș Bogdan este un șarpe crescut în PNL" , Orban a răspusn: "Era deja crescut! M-a dezamăgit".

Ludovic Orban l-a criticat pe Rareș Bogdan pentru faptul că are poziții publice în care critică oameni din partid.

”Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”, a spus Ludovic Orban, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la KanalD.

De asemenea, întrebat dacă s-a simțit jignit, Ludovic Orban a răspuns:

”Nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte”. El a mai spus că este ”opusul unui lider autoritar” și că toată lumea îl întreabă de ce este ”așa de diplomat, de iertător”.

UPDATE: Rareș Bogdan, la Antena 3: "Probabil datorită înțelepciunii m-a numit șarpe, citește legendele Olimpului. Știți că șarpele în medicină e un simbol al vindecării, este o ființă înțeleaptă, cu viziune. Cum aș putea să mușc vreodată pe cineva, mai ales un coleg de partid. Cred că nu ajută pe nimeni polemica. Dacă vom avea ceva de discutat, vom discuta în spațiu închis, la un ceai. Eu îi spun lui Ludovic multă, multă sănătate. Eu cred că reacțiile mele poate uneori critice, nu au făcut parte din categoria mușcăturilor veninoase. Alea erau specifice practicilor medievale."

Adauga comentariu