Diferit-Kiat asfalteaza direct cu crapaturi pe Calea Baciului

Dupa ce la finalul campaniei electorale muncitorii de la Diferit-Kiat, care trebuiau sa reabiliteze Calea Baciului si-au luat o vacanta de mai bine de doua luni, acum, cand s-au apucat in sfarsit de lucrari, fac treaba de mantuiala.

“Azi, 26.07.2014, s-au efectuat lucrari de reabilitare a carosabilului dinspre benzinaria Petrom catre comuna Baciu, iar asfaltul se rupe sub ochii nostri”, ne-a sesizat un locatar al zonei.

In fotografiile transmise se vad crapaturile in stratul de asfalt proaspat turnat. Reprezentantii municipalitatii spun ca lucrarile nu sunt inca finalizate.

“Lucrarile au fost reluate si sunt in grafic. Speram sa se finalizeze in termenul prevazut, depinde insa si de conditiile meteo”, au aratat reprezentantii Primariei.

Licitatia privind modernizarea tramei stradale de acces la zona industriala a fost impartita pe doua loturi. Lotul I cuprinde strazile: Calea Baciului, Primaverii, Plopilor, Splaiul Independentei, George Baritiu, Horea, Garii, I.L. Caragiale, Caii Ferate, Decebal, Oasului, Bulevardul Muncii si partial, urmand calea de rulare a tramvaiului, strazile Emil Isac, Regele Ferdinand si Cpt. Grigore Ignat, iar lotul II cuprinde podurile peste Valea Chintaului, Nadas, Canalul Morii si cel de pe strada Horea.

Reabilitarea strazilor se face de asocierea Diferit-Kiat, iar valoarea acestora este de 53 de milioane de lei. Termenul de finalizare este de 22 de luni de la semnarea contractului, dar reprezentantii municipalitatii au declarat ca spera ca pe Calea Baciului lucrarile vor fi gata pana la toamna, cand va incepe scoala.

Diferit-Kiat se ocupa si de asfaltarea aleilor dintre blocuri pentru care ia 29 de milioane de euro anual.

Comentarii

make

28.07.2014 12:03

Fraierilor, de la benzinarie incolo spre Baciu e treaba celor de la Drumurile nationale, n-are nimic Boc cu asta. Dar intr-adevar de la Held Fashion spre oras nu se misca nimic de luni de zile, aia chiar e treaba rachiteanului.

gf

28.07.2014 15:50

Nu incepeti va rog ca si citynews sa postati orice stire trimisa de "cetateni-ziaristi". E de un amatorism sinistru. Va ajut: kiat-ul inca nici n-a inceput sa asfalteze calea Baciului, doar au spart tot ce au apucat, dar mai ales trotuarele.Fotografiile trimise de acest cetatean cu spirit civic sunt de la alta lucrare, desfasurata in acest weekend, de alta firma. E vorba de reinnoirea stratului de uzura a drumului E81.Cu placereCei de la Kiat ar trebui sa se sesizeze pentru acest articol calomnios!

D

28.07.2014 17:13

Mai Almasi, iar vorbesti fara sa ai habar. Macar documenteaza-te mai intai!!!

dan

30.07.2014 09:24

total dezinformati ziar de cluj. la un moment dat chiar am crezut in profesionalismul vostru. nu va fie jena si dati un telefon inainta de a publica ceva. " ce d""""u , fiti profesionisti"

Adauga comentariu