Dictatorul Ciceo, bătut pe mânuțe de GOTO Parking cu rigla adevărului. În propria curte

Cei de la GOTO Parking au recurs la mesaje publice prin care să expună adevărul din spatele conflictului pe care îl au cu directorul Aeroportului Avram Iancu, David Ciceo. 

Se pare că s-a terminat cu șmecheria. Tratamentul preferențial de care se bucurau angajații aeroportului a încetat, aceștia din urmă fiind obligați să achite serviciile de parcare la fel ca orice alt cetățean. 

Culmea, mesajul celor de la GOTO reflectă faptul că la jumătatea lunii august a existat o informare oficială, adresată directorului Ciceo și Consiliului Județean Cluj, prin care se arată că angajații aeroportului vor fi taxați, după ce Ciceo a ocupat abuziv peste 250 de locuri de parcare aflate în administrația GOTO Parking. 

Pe 20 august s-a înregistrat cel mai recent litigiu, formulat de GOTO Parking împotriva Aeroportului Avram Iancu. Prin cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale, GOTO vrea restiturirea locurilor de parcare pe care David Ciceo le-a blocat ”peste noapte”. Aeroportul nu s-a prezentat apărat la termenul stabilit atunci, astfel că litigiul se va judeca peste 3 zile, pe 9 septembrie. 

Citește și: Aeroportul își face propria PARCARE, după ce GOTO Parking a eliminat CARDURILE care le asigura PILELOR lui Ciceo parcare GRATUITĂ

Sursa foto principal: Gabriel Oniga

Comentarii

adideleprimarie

06.09.2021 12:48

Excrocul Ciceo o ia din nou peste bot vedem....

Adauga comentariu