Daniel Buda mai vrea un mandat la conducerea PNL Cluj: „Rezultatele pe care le-am avut pot să vină să mă conducă către această evaluare... Voi candida pentru funcția de președinte de organizație”

Congresul PNL din septembrie 2021 va fi precedat de alegeri interne în partid. Întrebat dacă va mai candida pentru conducerea județeană a Partidului Național Liberal Cluj, Daniel Buda a confirmat că ia în calcul să candideze pentru încă un mandat la conducerea filialei clujene. 

„Da. Voi candida pentru o nouă funcție de președinte al PNL Cluj. 

Evident că, întotdeauna, într-un proces electoral democratic din interiorul unui partid, prima dată au loc alegeri interne plecând de la comună, sau de la secțiile de votare, mă rog, comune ș.a.m.d.

Și, evident, culminând cu alegerile județene care vor avea loc, dacă bine țin minte, din 1 iulie până în 10 august ca și interval de timp.

Îmi manifest, să spun așa, această dorință de a candida mai departe la un nou mandat pentru funcția de președinte de organizație.

Apreciez că până la urmă rezultatele pe care le-am avut pot să vină să mă conducă către această evaluare și mai departe să-mi pun până la urmă resursele pe care le am în slujba cetățenilor din Cluj la urma urmei”, a recunoscut Daniel Buda în cadrul unei intervenții la un post de radio local. 

În privința unei funcții la nivel național, Daniel Buda a apreciat că deocamdată acest aspect reprezintă „o discuție prematură”. 

Daniel Buda este președintele PNL Cluj din 2015 până în prezent. 

Anterior, din iulie 2006, a fost Preşedintele Partidul Democrat Liberal (PDL) filiala Cluj. 

Este membru al Parlamentului European și membru al Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală în Parlamentul European. 


 

 

 

 

 

 

sursa foto: danielbuda/facebook.com 

Adauga comentariu