Cum a fost cand, datorita unui control ANAF, Laurentiu Russo era in pericol sa nu mai poata vinde Softvision si cine l-a salvat

Cu siguranta de acum inainte, "datorita" Ziar de Cluj, supermilionarul clujean Laurentiu Russo nu va mai fi o fantoma pe internet. Portretul nostru despre domnia sa apare primul in Google.

 

Va spuneam ca Russo este ajutat de un nene pedant in achizitia de imobile premium pe zona Cluj-Napoca, si nu numai. Emil Munteanu este omul care gaseste vilele premium, le negociaza si se asigura de bunul mers al actelor, apoi se ocupa de renovarea lor. Munteanu are mare experienta pe zona de constructii, caci a fost ani de zile patron la firma Precon si "lovea" contracte babane pe vremea lui Funarila. 

Dar sursele noastre ne-au dezvaluit ca domnul Munteanu, un batranel inofensiv de 69 de ani mai are cateva magice calitati. De exemplu, este un bun cunoscator al fenomenului evaziunii fiscale: in 2016, era unul din clujenii aflati in topul datornicilor persoana fizice la bugetul de stat cu 1.480.828 lei.

Domnul Munteanu este foarte interesat in studiul combaterii evaziunii fiscale, dar nu in sensul comun, adica el chiar reuseste sa o combata din acte cat ai zice peste. Si pentru seful sau Laurentiu Russo a facut o mare magie cand i-a scos un "chist financiar" jenant in urma unui control puternic al ANAF la Softvision, atat de nasol ca Russo era sa nu mai poata vinde firma, fiindca pica rau pe due dilligence.

 

Adauga comentariu