Coronavirus dacic?

Fiți atenți cum se fabrică o știre. Stiripesurse.ro titrează panicard: „AUTORITĂȚILE AU ASCUNS ADEVĂRUL: România ar avea propria TULPINĂ de coronavirus - Presa străină scria de ea de anul trecut.”

Prestigioasa publicație stiripesurse.ro citează un alt bastion al presei de calitate, România TV, care la rândul său citează agenția de presă rusească TASS. Din articolul publicat de aceștia în 23 decembrie 2020 aflăm de tulpina N439K, care ar fi fost descoperită pentru prima dată în România, în mai 2020.

Deci, până acum avem așa: rușii spun în decembrie 2020 că ar exista o tulpină românească de Covid încă din luna mai, iar presa quality din România face DEZVĂLUIREA INCREDIBILĂ în februarie 2021. Până aici avem toate datele unei conspirații de manual, prin care autoritățile ar fi ASCUNS ADEVĂRUL despre coronavirusul românesc!

Doar că, dacă mai săpăm un pic, ajungem la un articol publicat de „The Guardian” în octombrie 2020, care spune așa: „Oamenii de știință descriu cum în primăvară peste 500 de persoane din Scoția au contractat coronavirusul cu o mutație cunoscută sub numele de N439K. Versiunea mutantă a dispărut în timpul lockdown-ului, dar a reapărut mai târziu în România, Norvegia, Elveția, Irlanda, Belgia, Germania și acum circulă în Marea Britanie.”

Acum, poate că „The Guardian” nu e o publicație la fel de serioasă ca agenția de presă rusească TASS și ca monumentele presei de calitate, România TV și stiripesurse.ro. Totuși, anonimii ăia de la „The Guardian” citează oameni de știință care susțin că tulpina N439K a apărut pentru prima dată în Scoția, nu în România. Apoi a dispărut și a REAPĂRUT în România, dar și în Norvegia, Elveția, Irlanda, Belgia, Germania. Deci, cam pică varianta de tulpină românească.

Dar să spunem, prin absurd, că ar exista o tulpină românească de Covid și că aceasta ar fi mai rezistentă la anticorpi decât varianta originală de Covid-19, după cum scriu jurnaliștii de Pulitzer de la stiripesurse.ro. De ce ar vrea autoritățile să ascundă ADEVĂRUL despre această tulpină? Am avea și noi Covid-ul nostru național, dacic, nu toate prostiile din China, Marea Britanie sau Africa de Sud.

Un Covid pe care românii verzi să-l poarte cu mândrie, că e al nostru, dom'ne! Ia să nu mai fim noi piață de desfacere pentru imperialiști și să promovăm produsele locale! „Ia și tu Covid românesc și ajută micii producători de coronavirus să supraviețuiască! Împreună suntem mai puternici și mai bolnavi!”

Niște oameni de știință români ar putea realiza un amplu studiu care să demonstreze că tulpina românească de Covid ar fi fost prezentă încă de pe vremea dacilor. N-ar vrea toți dacopații să adopte tulpina asta pe lângă casele lor? Doar dacii adevărați fac Covid de-al nostru, amatorii iau toate fake-urile de la capitaliști! „Fă-ți testul de dac! Ia Covid românesc, iar dacă supraviețuiești ești decorat cu o cușmă strămoșească!”

Ce vaccin? Cine ar mai vrea să bage în corp porcăriile ocultei, când noi avem mândrie națională? Păi nu mai bine suferi ca un câine, cu covid autohton, decât să te vaccinezi cu cipuri din străinătate? „Arată că ești român adevărat și fă boala noastră strămoșească! Doar trădătorii de neam se vaccinează!”

Dar să lăsăm glumele și să ne potolim. N-are cum să existe o tulpină românească, pentru că țara asta nu e în stare nici măcar de așa ceva. În plus, au și virusurile demnitatea lor.

Adauga comentariu