Conducerea Cluj Arena refuza sa semneze contractul pentru Untold 2016, daca organizatorii nu isi platesc datoria de 40.000 de lei

Directorul societatii Cluj Arena SA, Radu Ratiu, a declarat marti, la emisiunea "1 la 1" de la REALITATEA FM Cluj, ca refuza sa semneze contractul de inchiriere a stadionului cu organizatorii Untold 2016. „Nu platesc datoria, nu semnam contractul", a fost ferm Ratiu. Organizatorii festivalului din 2015 datoreaza Cluj Arena costul utilitatilor, prevazut in contractul de anul trecut, arata Ziua de Cluj.

„Suma este de aproximativ 40.000 de lei, la care se adauga penalitati, ca si noi platim penalitati la apa, gaz, energie electrica. Cam 10.000 de euro cu totul. Am vorbit cu ei saptamana aceasta, sper sa vina sa achite datoria", a spus directorul stadionului, citat de Ziua de Cluj.

Mai mult, acesta a spus ca a reusit cu peripetii sa incaseze costul chiriei pentru cele doua saptamani din iulie-august 2015, cand stadionul a fost inchiriat pentru Untold Festival:

„Am cerut bilete la ordin, pe contul lor principal, si am reusit sa recuperez in toamna toata suma pe care organizatorii o datorau pentru chirie, 140.000 de lei. Ca patitul nu e nimeni", a spus Ratiu.

Editia a doua Untold Festival ar urma sa aiba loc in perioada 4-7 august, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca, spun comunicatele Untold SRL, sunt asteptati sa urce cei mai mari artisti din topurile muzicale internationale. Primul headliner anuntat este legendarul DJ olandez Tiesto. Acesta a fost desemnat de-a lungul carierei sale Cel mai bun DJ din toate timpurile de Mixmag, Nr. 1 DJ de catre Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de catre DJ Magazine, in urma voturilor fanilor invitati sa-si aleaga DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani.

 

Adauga comentariu