Comisarul european Corina Crețu, MESAJ DUR la adresa Organizației PSD Maramureș, după postarea cu BAIRAMUL de la Oradea: “Penibil! Indraznește să crezi în corupție și minciună? Cred doar că sunteți victime, așa cum am fost și eu”

În ultimii ani, Organizația Județeană a PSD Maramureș și-a făcut un obicei din a petrece, la final de an, la Oradea. Anul acesta, pesediștii maramureșeni, conduși de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabrile Zetea care este și vicepreședinte la nivel national, și-au ales o perioadă cum nu se poate mai proastă.

De la jumătatea săptămânii trecute, pesediștii s-au întrecut în postări de la Oradea, unde au făcut din nou bairam și s-au îmbăiat în piscina subterană a hotelului în care au stat câteva nopți. Asta în timp ce Maramureșul se afla sub nămeți, teroarea zăpezii dând peste cap mai multe orașe și comune din județ, unde zeci de școli au fost închise, toate doar în Baia Mare.

Gabriel Zetea și comapania primarilor, consilierilor locali sau județeni s-au alintat cu șampanie, au mâncat din tortul festiv, parcă sângeriu, s-au scăldat și înfruptat din cele mai alese mâncăruri în timp ce Maramureșul bătea recorduri de bolnavi la Spitalul Județean Baia Mare, din cauza frigului și sărăciei.

Casele oamenilor au crăpat sub nămeți, corni s-au deplasat și zăpada a intrat în zeci de gospodării. Drumuri bolcate, orașe în care nu s-a mai putut nici măcar deszăpezii din cauza stratului mare de zăpadă despre care unii spun că așa nu a mai fost niciodată. Asta este imaginea ultimelor zile a Maramureșului în paralel cu bairamul PSD de peste hotarele județului.

Comisarul European, Corina Crețu, a taxat dur postarea primarului Pavel Octavian

Primarul Pavel Octavian din Recea, a dat startul petrecerii pe Facebook. A postat grupul de primari și consilieri dar și tortul sângeriu cu sigla partidului.

Unul din mesaje și cel mai dur a venit, oarecum surprinzător, tocmai de la Comisarul European Corina Crețu, care a vorbit, de minciună și corupție:

“Penibil! Indraznește să crezi în corupție și minciună? Poate vă mai gândiți. Tot binele din lume vă doresc! Cred doar ca sunteți victime, așa cum am fost și eu. Seară frumoasă!”

Corina Crețu, fost senator și vicepreședinte PSD, a fost o apropiată a Organizației de Femei a PSD Maramureș, vizitând adesea Maramureșul și întâlnindu-se cu membrele, pe atunci prietene. Anii au trecut, trandafirii pentru Corina Crețu s-au ofilit.

Mesajul nu a avut nicio reacție din partea pesediștilor.

Primarul Octavian, deszpezire de la Oradea, în funcție de criticii de pe Facebook

Fără să știe exact despre ce este postarea, oamenii au profitat și și-au spus oful la postarea cu tortul sângeriu și festiv, al lui Gabriel Zetea, mai nearanjat ca niciodată.

“Domnu primar, să înțelegem că cei care locuim pe strada Ghioceilor din Mocira suntem scutiți de taxe și impozite anul acesta? Că văd că drumul nu se curăță și gunoiul nu se ridica”, a scris Pescaru Ciprian.

De cum a văzut criticile de pe rețeaua de socializare, primarul Pavel Octavian din Recea a sărit ca ars, întrebându-se de ce primește doar critici, nu și comentarii favorabile. Surse ale Ziarului de Baia Mare, din rândurile pesediștilor prezenți la Oradea, ne-au declarat că edilul s-a pus pe dat telefoane, să rezolve atât problema oamenilor cât și a comentariilor pozitive. Așa a apărut același Pescaru Ciprian, cu un comentariu bun de această dată:

“Atâta timp cât noi suntem corecți și ne achitam taxele avem pretenția că și primăria să ne ajute cu deszăpezirea sa putem merge la serviciu și să ne ducem copiii la școală,. Chiar daca stam pe stradă secundară plătim aceleași taxe ca și cei care stau pe principală așa că avem pretenția să beneficiem de aceleași servicii. Referitor la Drusal am fost foarte dezamăgit de serviciile lor întrucât intra doar când au chef. Când ne-ați ajutat și ați aranjat drumul cu piatră nu am ezitat să va laud public chiar pe Facebook. Oricum vă mulțumesc pentru că după postarea avută a venit un utilaj și pe strada noastră. O seară plăcută!”

Întrebări fără răspuns. Factura, cine o plătește?

Delegația pesediștilor maramureșeni care se deplasează la Oradea, an de an, numără de obicei în jur de 100 de persoane. Aceleași surse care au participat la bairamurile lui Gabriel Zetea, de fidelizare a primarilor și membrilor de partid, ne-au declarat că participanții nu au trebuit să plătească absolut nimic pentru nopțile și zilele petrecute la hotel dar nici mâncarea și băutura. Chiar dacă este așa, factura se ridică undeva la 500 de milioane de lei vechi, potrivit acelorași surse. De unde are vicepreședintele Gabriel Zetea atâția bani pentru o chermeză ca-n povești? Îndrăznește să te întrebi. Nu vom primi nicioadaă vreun răspuns.

Concediul pesedist de zilele trecute, este restant pe anul 2018!

 

Adauga comentariu