Clujul de 5***** Stația SMART, cu peron pe partea dreaptă

În Clujul de 5*****, unele stații de bus din centrul municipiului au fost reinventate pe model s m a r t. Doar nemulțumirea clujenilor nevoiți să aștepte busul în stația-șantier sparge liniștea asurzitoare ce s-a așezat peste șantierul-smart. Utilajele au fost adăpostite la umbra unui arbore. Cât despre călătorii Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca, aceștia au parte de un spațiu special amenajat pentru așteptarea următorului autobuz: întregul șantier, abandonat de muncitori în după-amiaza unei zile însorite, le aparține. 

Situația de la stația Sora poate fi regăsită și la următoarea stație, Regionala CFR. 

Șantierul a cuprins Bulevardul 21 Decembrie 1989, trotuarele au fost sparte, pietonii lăsați să circule pe carosabil, iar stațiile de autobuz au rămas încremenite în șantier, fără minime condiții de amenajare a spațiilor de așteptare pentru călătorii care folosesc mijloacele de transport public sau o urgentare a lucrărilor pe anumite segmente ale spațiilor pietonale. 

Din contra, tot mai mulți clujeni semnalează încetinirea lucrărilor și blocajele de pe șantierul ce a curpins întreg bulevardul. 

Adauga comentariu