Clujenii au devenit mai prudenți la promisiunile electorale ale lui Emil Boc. I-au umplut pagina cu comentarii critice

Primarul Emil Boc a ieșit în această dimineață la hartă, școlărește, și a filmat un clip electoral pe care l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook, pentru a îi convinge pe clujeni să voteze partidul din care face parte. 

Emil Boc, fost membru PDL, susține acum Partidul Național Liberal, același partid care, nu cu mult timp în urmă, îl critica acerb prin vechii săi membri mai vocali. În aceste zile de campanie, primarul le prezintă eventualilor alegători, și prin intermediul paginii sale de Facebook, diverse promisiuni electorale, care însă se pare că nu mai au ecoul scontat în rândul clujenilor care au devenit mult mai prudenți față de afirmațiile politicianiste din preajma alegerilor.

În dreptul postării lui Emil Boc din această dimineață, clujenii au început să își arate neîncrederea prin comentarii tăioase. Vă redăm mai jos câteva dintre acestea, întocmai cum au fost redactate:

„Cine e PNL? Ăia care vă spuneau PDL-epre, pisici de tomberon, FSN-iști, Boc care face poc, Boc UTC-istul, slugoi, derbedeu, incompetent... Pocora vă înjura zi lumina trecând dintr-un studio în altul. Bușoi, Alina, Tușa.... la fel. Vă e frică de Alina. Cum s-a rățoit la voi, cum v-a apucat propaganda.... Face un drac PNL. PNL susține PSD și ne cântă manele.”

„Domnule primar,
Vă susținem necondiționat în postul de edil, dar: NU politizării obiectivelor și realizărilor. Nu vă mânjiți realizările cu mizerii de partide gen PNL, USR, PSD etc. Jenant, frustrant, derizoriu, penibil. În rest, baftă la Primărie, nu ne dezamăgiți.”

„Da fă ceva, nu tot povesti! Asta am mai auzit de câteva ori, cu ruta vieții... Fă una supraetajata, sau fă ceva, primare! Că de aia ești acolo.”

„Pentru o dezvoltare armonioasă a orașului nu mai aprobați construcția de blocuri în zone de case și blocuri în zone fără infrastructură, precum în Bună Ziua, Câmpului, Europa etc. Vă rog frumos să respectați hotărârea Consiliului Local din 2006 prin care se interzicea construirea de blocuri în zone de case. Sperăm să nu dureze 20 de ani construcția centurii de sud a orașului.”

„Vă apreciez că vă luptați atât pentru Cluj, dar credeți că ar trebui să vă votăm doar pentru asta ca și partid, pentru că așa fac toate partidele ajunse la guvernare, o țară întreagă plătește pentru bunăstarea Bucureștiului și a altor 2-3 orașe, credeți că este corect?”

„Îmi pare rău, d-le Boc, dar eu nu o sa votez cu PNL. Vă susțin pe dumneavoastră ca primar, om gospodar și cinstit, nu susțin partidul din care faceți parte acum. Multă sănătate și succes la proiectele pe care vi le-ați propus pentru Cluj-Napoca.”

„Hai că-ți zic eu cu PNL cum stă treaba... primarul din Florești aproape că a terminat centura ocolitoare Florești - Cluj (prin spate pe la Metro) "din gura" -  când era în campanie, ca și voi acuma. Din păcate, a postat doi bețivi și un utilaj la intersecția de unde începe centura (partea Floreștiului) și 10 semne de drum în lucru. Eu personal l-am trezit pe unul din ei care dormea în buldozer! Tam tam-uri multe înainte de alegeri și atunci studii de fezabilitate, aprobări, despăgubiri, finanțare de la 4 bănci... toate rezolvate într-o lună de zile... Povești! Proștii, ei fiind 80% din Florești - normal că l-au votat. Cam așa. Ia pune mâna, fă ceva Boc, nu te tot posta! O zi bună!”

„Iar minciunile dinaintea alegerilor?”

Adauga comentariu