Clujeanul Mircea Abrudean, noul șef al Cancelariei Primului Ministru

Liberalul de la Cluj, Mircea Abrudean, a fost numit pe funcția de șef al Cancelariei Primului Ministru,cu rangul de ministru. 

 

„Mă onorează și mă responsabilizează numirea în funcția de șef al Cancelariei Prim-ministrului, cu rang de ministru, pe care premierul Nicolae Ionel Ciucă a făcut-o astăzi. În această perioadă dificilă și plină de provocări, misiunea Guvernului este de a pune țara pe un făgaș stabil și predictibil. Voi fi alături de prim-ministru în activitatea sa și îi mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată.

Voi continua să îmi fac treaba cu seriozitate, responsabilitate și bună-credință, așa cum am făcut-o și din funcția de secretar general adjunct al Guvernului și prefect al județului Cluj. Rămân la fel de recunoscător Clujului, care mi-a oferit susținere necondiționată. Îi asigur pe clujeni și pe colegii mei din organizația PNL Cluj că, prin activitatea și prin munca mea, îi voi face mândri că un clujean face parte din echipa premierului României”, a declarat Mircea Abrudean. 

Mircea Abrudean a ocupat anterior funcția de prefect, iar de la începutul anului acesta a fost unul dintre cei doi secretari adjuncți al Guvernului.

 

 

Adauga comentariu