Cluj-Napoca: Rata de vaccinare a ajuns la 56% - „probabil cea mai mare din România”, susține Emil Boc. Procentul de imunizare a crescut cu doar 2,12% în trei săptămâni

Potrivit reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, municipiul a înregistrat o rată de vaccinare de 56%, „probabil cea mai mare din România”, notează Emil Boc pe pagina sa de Facebook. În 4 octombrie 2021, în deschiderea ședinței de Consiliu local, același primar anunța o rată de imunizare de 53,88%, ceea ce înseamnă că pe parcursul a trei săptămâni procesul de vaccinare a înregistrat o creștere de doar 2,12%. 

„Conform datelor de mai jos, în perioada 18-21 octombrie, 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8307 cu prima doză”, adaugă Boc. 

Sub presiunea infectărilor și a restricțiilor, rata de vaccinare a crescut doar în ultima săptămână. 

„La Cluj avem două avantaje: o rată de vaccinare de 53,88%, ceea ce ne plasează pe primul loc la nivel național”, aprecia edilul Emil Boc, în deschiderea ședinței de Consiliu local din 4 octombrie 2021. 

CITEȘTE ȘI: Boc: „Ne îndreptăm spre o fază de platou la Cluj… Măsurile legale fac din oamenii vaccinați, oameni liberi”. Rata de vaccinare, cu cel puțin o doză, este de 53,88%

 

 

 

 


featured image: captură rovaccinare/facebook.com

 

Adauga comentariu