Cluj-Napoca nu e pe nicio harta a lumii, e pe nicaieri!

Cluj-Napoca nu e pe nicio harta a lumii, e pe nicaieri! Ne bate la fundu' gol un oras cu 100.000 locuitori de care nu a auzit aproape nimeni...

Va spune ceva Chorzow? E un oras mic din Polonia. Are un pic peste 100.000 de locuitori si un stadion mai mare decât Cluj Arena. La ce le trebuie? Pentru tot felul de evenimente: meciuri ale Nationalei de fotbal, concerte ale unor nume mari: Rammstein (pentru ei, eu am batut drumul pana in Chorzow acum vreo 2 saptamani), Red Hot Chili Peppers, Guns'n'Roses, Rolling Stones etc. Au si un festival de muzica, un UNTOLD mai mic. Au de toate, e un oras super animat, cu multi turisti.

De ce in Chorzow se poate sa functioneze la turatie maxima un stadion, care automat atrage turisti, iar in Cluj-Napoca, nu se poate? Simplu, ei nu pun la conducerea unor institutii cheie sinecuristi si/sau prieteni pe criterii politice. 

Nu stiu voua, dar mie mi-ar placea sa vad ca pe Cluj Arena au loc evenimente tot timpul anului. In 2019, in afara meciurilor U Cluj (si alea putine rau), a unui campionat obosit de atletism si a UNTOLD-ului nu a fost nimic. NIMIC!!!

Oare domnul Radu Ratiu, boss-ul Cluj Arena, s-ar bucura sa isi vada artistul preferat pe Cluj Arena? Numa' sa coboare din birou si sa il vada cantand pe stadion. Sau sa vada un meci tare...ma rog, atat cat poate Nationala de fotbal. 

Astea fiind spuse, mai usor cu delirurile ca suntem pe harta X si pe harta Y. Suntem pe nicaieri!

Adauga comentariu