CFR Cluj se reuneşte cu mai puţin de o lună rămasă până la Supercupa cu Astra. Giurgiuvenii au, deja, o săptămână de pregătire

CFR Cluj şi-a fixat reunirea lotului pentru luni, 20 iunie, cu mai puţin de o lună până la primul meci oficial al noului sezon, Supercupa României cu Astra Giurgiu.

Măcinaţi de problemele conducerii cu DIICOT şi având în faţă un viitor financiar nesigur, ardelenii vor să câştige al zecelea trofeu din istorie, chiar dacă se vor pregăti doar ceva mai mult de trei săptămâni pentru meciul programat în 16 iulie. Clujenii ar putea avea un dezavantaj în comparaţie cu Astra din acest punct de vedere, campioana plecând chiar joi într-un cantonament extern, asta după ce s-a pregătit o săptămână pe plan intern.

E adevărat, însă, şi că alb-vişiniii au terminat mai târziu sezonul precedent şi au cu o săptămână de vacanţă mai puţin decât elevii lui Marius Şumudică, astfel că reunirea întârziată a ardelenilor ar părea motivată din acest punct de vedere, scrie CJSport.ro.

Cert este că, după reîntoarcerea la antrenamente săptămâna viitoare, alb-vişiniii se vor pregăti pe plan local până în 28 iunie, după care vor pleca într-un cantonament în Slovenia, tot acolo aflându-se şi Astra Giurgiu. Clujenii vor juca patru meciuri amicale, cu NK Osijek, Zorya Luhansk, Dinamo Moscova şi Karpaty Lvov şi se vor întoarce la Cluj fix cu o săptămână înaintea Supercupei României, pe 9 iulie.

 

Adauga comentariu