CFR Cluj a învins aseară FCSB cu 1-0, prin autogolul lui Ovidiu Popescu

CFR Cluj a învins aseară FCSB cu 1-0, prin autogolul lui Ovidiu Popescu, și a devenit favorita câștigării titlului de campiona, dintanța dintre cele două echipe ajungând la 7 puncte. 

Dan Petrescu se teme pentru podium: „Așa nu terminăm în primele 3”

Dan Petrescu a declarat după meci că „FCSB merita cel puțin un egal” și a criticat dur prestația elevilor săi:

„Singurul lucru pozitiv e rezultatul. Sunt foarte nemulțumit de toți jucătorii și de mine. Nu am pregătit bine acest meci. Cred că meciul amical cu Gaz Metan (n.r. câștigat 6-1), în care am jucat ca Barcelona și trebuia să fie 10-0, ne-a adormit pe toți. Dacă nu era Arlauskis, astăzi pierdeam cu 5-2! De când sunt eu la CFR, FCSB nu a avut mai mult de o ocazie. Eu n-am văzut echipa asta atât de slabă, de când antrenez la Cluj.”

„Dacă jucăm așa nu terminăm în primele 3. Pierdem 7 meciuri la rând. Nici nu dorm la noapte, n-am înțeles nimic din meciul ăsta. N-am văzut echipa asta așa slabă de când sunt eu. Nu ne-a dominat nimeni așa, cu Sevilla, Lazio, Celtic, am jucat de la egal la egal. FCSB are jucători extraoridinari, care se pot vinde pe 15 milioane de euro. Eu sunt foarte îngrijorat. N-am crezut că statut de dimineața până seara la stadion poate să aibă un astfel de rezultat”, a concluzionat antrenorul campioanei. 

Fanii celor de la CFR Cluj și-au făcut apariția la stadion

Adauga comentariu