CFR Cluj – FCSB, derby-ul primei runde din Liga 1 în relaxarea din pandemia de COVID-19

Duminică, de la ora 20:00, într-o partidă care se disputa cu porțile închise pentru a limita răspândirea virusului Sars-CoV-2, CFR Cluj primește vizita celor de la FCSB. Echipa feroviarilor pleacă din postura de lider al clasamentului din Liga 1 cu 30 de puncte acumulate și un avans de patru puncte în fața celor de la FCSB.

Echipele din Liga 1 au avut doar 3 săptămâni la dispozitiție pentru a se pregăti de reluarea campionatului, iar acest lucru a dat bătăi de cap multor formații. Totuși,jucătorii de la CFR Cluj par să fie într-o formă fizică bună, conform unor declarații făcute de Marius Bilașco.

„Spre surprinderea mea jucătorii s-au întors la pregătire bine din punct de vedere fizic. În această perioadă au fost conștienți că trebuie să respecte programul individual de pregătire pe care l-au primit de la antrenori. Era foarte important ca în momentul reluării antrenamentelor să fie la un nivel bun de pregătire.”, a declarat Bilașco.

Oficialii de la CFR Cluj sunt supărați pentru că se reia campionatul prea repede

Marius Bilașco s-a arătat nemulțumit de modul în care a ales FRF și LPF să repornească Liga 1 după pandemia de COVID-19.

„Decizia este inumană. Este extrem de greu sa reîncepi aceste 8 meciuri rămase din play-off fără a avea o perioadă mai mare de pregătire după o pauză de aproape 3 luni. Consider că perioada permisă de pregătire pentru reluarea acestui final de campionat este mult prea scurtă. Nu am putut disputa un număr mai mare de meciuri amicale așa cum este normal să se întâmple într-un program de pregătire precompetițional. Vom vedea un fotbal fără ritm de joc, fără agresivitate și, din păcate, nu cred că vor lipsi accidentările. Îmi doresc totuși să fim feriți de probleme medicale și să putem termina sănătoși acest sezon”, a spus oficialul lui CFR Cluj.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Sadomierski – Manea, Ciobotariu, Boli, Camora – Djokovici, Bordeianu, Itu- Deac, Rondon, Omrani

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Panțîru – Oaidă, Nedelcu, Tănase– Man, Petre, Coman

Adauga comentariu