Cel mai celebru restaurant din Florești, scos la vânzare pentru aproape un milion de euro!

Pe piața anunțurilor cu tranzacții imobiliare a intrat și un restaurant celebru din Floreșt, poate chiar cel mai celebru local din zonă, fiind renumit pentru preparate din bucătăria italiană. Astfel, proprietarii de la Il Milanese au apelat la o agenție imobiliară și cer aproape un milion de euro pentru frumoasa proprietate situată la drumul principal care traversează Floreștiul. 

Pentru 950 de mii de euro, viitorul proprietar primește atât restaurantul cât și pensiunea. 

„Restaurantul are o suprafata de 186.92 mp compusa astfel: doua sali de servit masa, bar, bucatarie, cuptor pe vatra pentru pizza si grupuri sanitare, accesul principal fiind din E60.
Pensiunea are o suprafata de 360.41 mp compusa astfel: subsol 53. 60 mp de loc de depozitare, Parter 102,27 mp receptie, birou, grupuri sanitare si sala de mic dejun, etajul 1 102,27 mp hol, un apartament si 3 camere, mansarda 102.27 mp hol, 1 apartament si trei camere.
Apartamentele si camerele dispun de grupuri sociale individuale. Dispune de 4 locuri de parcare.
Bucataria este utilata si detine si o camera frigorifica”, se arată în anunțul de vânzare. 

Il Milanese a fost construit în 2007, iar în 2019 a atins o cifră de afaceri de un sfert de milion de euro. Anul trecut, pe timpul pandemiei, firma EMABELA SRL prin care funcționează restaurantul și pensiunea, a înregistrat datorii de peste 320 de mii de euro, o treime din prețul total pe care patronii îl cer pentru a preda afacerea la cheie. 

Adauga comentariu