Ce se mai închiriază în Cluj: apartamente cu toalete în cameră, la prețuri piperate

Prețul chiriilor în Cluj-Napoca a explodat efectiv: este perioada în care studenții vin însoțiți de părinți pentru a-și găsi un spațiu de locuit potrivit, pe măsura bugetului. Dincolo de orice închipuire și de posibilitățile potențialilor chiriași, proprietarii de apartamente se dau peste cap să-și închirieze proprietățile pe care le dețin. Imaginația îți joacă feste atunci când te aventurezi în căutarea unei garsoniere sau a unui apartament care să satisfacă așteptările clienților. La o primă încercare, oferta a fost peste așteptări.

Agențiile imobiliare lucrează cu spor. Un apartament din zona Pieței Mihai Viteazu poate fi închiriat cu 1.249 de euro pe lună. Ce-i drept, acesta este dotat cu câte o baie pentru fiecare cameră. Suprafața utilă este una considerabilă, de 125 mp, pe măsura prețului. Compartimentarea este semidecomandata, astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 3 bai, hol si o terasa cu o suprafata de 30 mp.

Studenții, români sau străini, trebuie să se caute bine de bani. 

Scump a mai ajuns traiul în Orașul Comoară. Prin urmare, până și educația a devenit tot mai scumpă. Tinerii trebuie să aibă parte de toate condițiile pentru a învăța. Acum o pot face în baie, deoarece fiecare cameră este dotată cu o baie proprie, chiar lângă pat. În cazul unei urgențe majore, nu mai trebuie să te deplasezi până la baie, deoarece aceasta se găsește la un pas distanță de patul din acceași încăpere. Evident, este loc pentru exhibiționism. 

Piața imobiliară este modelată an de an de inventivitatea proprietarilor, de oferta agențiilor din domeniu, dar și de inflația aflată în continuă creștere, precum și de cursul euro, al cărui avânt pare de neoprit.

Adauga comentariu