Ce mașină ”conducea” iubita polițistului iubitor de alcool? Cine credeți că a ajuns la fața locului? Bunul lui prieten, un alt POLIȚIST care bea, se urcă la volan și provoacă accidente

Apar informații noi cu privire la mușamalizarea incidentului de joi dimineața de la Huedin. Ilea Diana, iubita polițistului Mateș Gheorghe, un consumator de băuturi alcoolice și scandalagiu, a condus un Mercedes ML 320, care era înmatriculat pe bunicul acesteia, un bătârân de aproximativ 70 de ani. 

Contactată telefonic sâmbătă dimineața, Diana Ilea (foto) a susținut sus și tare că nu iubitul ei băut e șoferul care a provocat accidentul, ci ea, care s-ar fi ferit de un tir apărut în cale. Chiar dacă i s-a explicat că poate fi trasă la răspundere pentru mărturie mincinoasă și că sunt martori care susțin că iubițelul polițist e autorul accidentul, dar a fugit pentru ca era grav alcoolizat, Diana și-am menținut poziția. 

Citește și: Cartoful fierbinte din Poliția Huedin! Un polițist cu GRAVE probleme cu alcoolul, acoperit de prea multă lume

Reamintim că accidentul a fost produs în jurul orei 3:40, joi dimineața, iar Diana cea bună ar fi plecat fără motiv de acolo, că nu a fost rănită, și s-a dus peste două ore la poliție unde ”s-a predat” în calitate de autor al accidentului. 

Priviți imaginile făcute imediat după ce șoferul a părăsit locul accidentului:

 

 

 

Tovarășul de pahar, alt ”polițist texan”

La locul accidentului a ajuns, printre primii, un alt polițist care este trimis în judecată după ce a condus băut și a avariat două autoturisme și un gard, Eugen Zirbo. Culmea, contactat telefonic, Zirbo, care este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gheorghe Mateș, susține că n-a observat pe nimeni la volan, că a stat preț de câteva minute în zonă, că a văzut echipajul SMURD, dar nimic mai mult. Când am încercat să-l confruntăm cu informațiile despre Mateș, Zirbo s-a eschivat că se află în timpul liber și că n-are mai multe de spus. 

"A fost alertată o autospecială, pe parcursul nopții de joi spre vineri, pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor ca urmare a unui incident rutier produs pe raza localității Huedin. 
Nu au fost persoane care să solicite primul ajutor calificat, iar pompierii au acționat pentru deconectarea bateriilor și spălarea carosabilului de scurgerile de carburant, astfel încât să se poată relua traficul rutier în siguranță cât mai repede cu putință", au raportat cei de la ISU Cluj. 

Culmea, în cazul lui Zirbo pare că lumea stă în loc până când acest polițist iubitor de băuturi alcoolice nu iese la pensie. Adică să-l trimiți pe om în judecată în 2018 și încă să nu ai o condamnare pentru accidentul pe care l-a provocat arată câtă CORUPȚIE există în HUEDIN. Câtă rușine să nu simtă un procuror care îl vede pe Zirbo bine mersi, un judecător care tot citează la martori de parcă e ancheta internațională, așa doar să treacă suficient timp cât Zirbo să fie răsplătit cu o pensie bună pentru ”cariera nepătată” intersectată cu dosar penal?

 

P.S. IPJ Cluj, noi am văzut deja filmarea de pe camerele de la primărie, voi? Vedeți că nu i-a sărit niciun tir în față domnișoarei Ilea. Domnilor de la Control Intern din IPJ Cluj, cum stați cu cercetările? Și voi încercați să aflați cum s-a ”tămăduit” de leziuni colegul vostru Matiș? Apropo, Eugen Zirbo, alt iubitor de alcool și accidente, de ce n-a fost pus la dispoziție dacă e trimis în judecată de TREI ANI, bă?!

 

Adauga comentariu