Carmangeria Moldovan, luata la suturi de clujenii furiosi, ca "brendul" clujean nu isi cere scuze dupa ce a fost prins de OPC Cluj ca refolosea carne expirata pentru a face alte produse

Pe Facebook, festivalul comentariilor furioase la adresa Carmangeriei Moldovan continua cu spor. Clujenii sunt nemultumiti ca "brendul" de Cluj tace ca salamul neetichetat in papusoi si nu isi cere nici macar scuze public pentru faptul ca au fost dati in vileag de Ziar de Cluj si prinsi, mai apoi, de inspectorii OPC Cluj, cu gramezi de carne neetichetata si expirata pe care patronul Carmangeriei, Cosmin Moldovan, urma sa le rebage in productie ca sa faca alte produse finite.

Asa isi explica pe internet multi clujeni de ce au facut diaree sau indigestie de la produsele Carmangeriei Moldovan. Dar cel mai tare ii enerveaza pe oameni ca taranusul Cosmin Moldovan nu raspunde pentru ca vinde carne stricata si carne neetichetata.

Clujenii au asaltat pagina oficiala de Facebook a "brendului" si si-au spus ofurile:

 

"N-am cuvinte Moldovan Carmangerie. Că ne-a mirosit nouă carnea urât în noaptea de Rev, e una. Am aruncat-o la gunoi. Dar acuma cred că aveți o problemă de calitate. E iresponsabil ce faceți. Dar ce ar trebui să facă Moldovan Carmangerie acum e să iasă public, să-și ceară scuze, să prezinte măsurile punitive și cele de corecție. Totul asumat și transparent. Produsele lor erau bune la un moment dat."

"Eu de mult am evitat să iau de la ei. Nu am găsit nimic în neregulă, dar când văd cantitatea de apă care iese din carne, îmi dă cu virgulă….."

"No surprise here  [🤢]  am avut mai multe experiențe neplăcute (ca să nu zic indigeste) cu ei Moldovan Carmangerie. Dar de fiecare dată mi-am dat seama că e vina mea - pentru că am revenit in magazinele lor, după fiecare experiență negativă. Eu ca și consumator (și ca mine alții) pot să penalizez un astfel de comportament comercial cu o “amendă” mult mai mare de atât"

"Moldovan Carmangerie, nu va e rusine sa vindeti produse expirate si stricate!? Nu va mai calc pragul...."

"Consumam cu deosebită plăcere produsele voastre. Până să aflu azi că aveați TREI TONE de carne stricată în depozit! Câtă carne stricată am mâncat eu și copiii mei de la voi, oare?? La revedere, halal respect față de consumator!!!"

"Aveam încredere în această carmangerie, chiar mă mândream că există așa ceva în Cluj. Dar acum e cam groasă! Până nu rezolvați problema asta, nu vă mai trec pragul!"

"Sa va fie rușine nesimțiților vindeți carne stricata !"

 

Dar cea mai tare "duma" pe care a scos-o "responsabilul de piar" al carmangeriei Moldovan e ca in poza prezentata de Ziar de Cluj acum 3 saptamani, cand o mamica din Gheorgheni a cumparat o ceafa de porc cu aspect dubios din care iesea "ceva", este ca acel "ceva", o spune Carmangeria Moldovan, ar fi un TENDON, ahahaha, cat tupeu jegos! Un tendon in ceafa de porc, n-am mai auzit, si am intrebat ceva specialisti in transare!

 

Motivul pentru care Carmangeria Moldovan nu este "calcata" ca lumea de DSV si DSP Cluj care doar se prefac ca se duc in controale este faptul ca patronul Cosmin Moldovan trage sprituri constante cu fosti si actuali sefi ai Directiei Sanitar Veterinare din oras. In fotografia de mai jos, Cosmin Moldovan a sponsorizat o bauta la care a participat si Ioan Oleleu de la DSV Cluj.

Pai, asa, sa tot iti bati joc de clujeni dandu-le mizerii, daca stii ca nu vei pati nimic, fiindca te protejeaza chiar aia de ar trebui sa te inchida cu fulgi cu tot!

Adauga comentariu