BOC: „Ce facem noi de aproape 20 de ani în Cluj se simte acum în calitatea vieții!”

Clujul oferă cea mai scumpă calitate a vieții. Politicile administrației locale în materie de dezvoltare, derulate de aproape 20 de ani de administrația Boc oferă rezultate spectaculoase, în opinia edilului. De altfel, primarul a amintit de exigențele extrem de dure aplicate de autoritățile locale în municipiul Cluj-Napoca: „Avem o duritate de nediscutat”. 

„Dacă faci asta de 20 de ani, la un moment dat se vede rezultatul. 

Ce facem noi de aproape 20 de ani în Cluj se simte acum în calitatea vieții, pentru că timp de 20 de ani aproape am promovat același tip de politică”, a declarat primarul Emil Boc la un post de radio local. 

„Și traficul. Bineînțeles că și traficul este o problemă a marilor orașe, nu numai în Cluj, ci în toată lumea”, a explicat edilul Boc. 

Referindu-se la problemele specifice unui oraș în plină dezvoltare precum municipiul Cluj-Napoca, edilul a amintit de criteriile și exigențele aplicate de autoritățile locale în materie de calitate a vieții, precum a fost și în cazul locuințelor sociale - 12 apartamente - de pe str Ghimeșului, unde lucrările au fost finalizate la începutul lunii mai, urmând repartizarea locuințelor după ședința de Consiliu local din luna octombrie 2021.

„Vreau să știți că avem o duritate de nediscutat în privința respectării tuturor standardelor”, a adăugat Emil Boc.

Un alt proiect cu destinație publică este cel al parkingului Hașdeu – unde lucrările erau în proporție de „96% finalizate” în decembrie 2020, urmând repartizarea locurilor de parcare după ședința de CL din octombrie – și în cazul căruia autoritățile au aplicat aceeași rigurozitate a respectării standardelor, potrivit edilului. 

 


Adauga comentariu