Bătaie cu pumni și picioare în plină stradă la Huedin VIDEO

O stradă din Huedin a fost scena unei încăierări generale, care a degenerat într-un scandal monstru. Autoturismele aflate în trafic au fost nevoite să tragă pe dreapta, iar șoferii s-au înarmat cu răbdare: un spectacol gratuit se desfășura chiar sub ochii lor, iar pumnii și picioarele erau împărțite în stânga și-n dreapta. 

Oamenii legii au făcut cu greu față unei asemenea scene: luni, în centrul Huedinului, pe DN1 E 60 a plouat cu înjurături și pumni. 

După îndelungi tratative, cei implicați în acest spectacol au fost duși la secție. 

„Până în prezent 7 persoane au fost conduse la Poliția Huedin pentru audieri. A fost vorba despre un conflict spontan, izbucnit în stradă, între două grupuri. O femeie de 18 ani, din Huedin, a avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 21 de ani, din localitatea Panticeu, județul Cluj. Din această relație a rezultat un copil. De puțin timp cei doi concubini s-au despărțit. Astăzi, sub pretextul că familia bărbatului dorește să vadă copilul, cele două familii s-au întâlnit”, au transmis reprezententanții IPJ Cluj. 

După cum precizează oamenii legii, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. 

 

 

sursa: infohuedin.ro

Adauga comentariu