Au ars 1000 de baloți de paie în Ceanu Mic. Focul ar fi fost pus intenționat

Aproximativ 1000 de baloți de lucernă au fost mistuiți de flăcări în Ceanu Mic. În urma cercetărilor, pompierii clujeni au stabilit că incendiul ar fi fost provocat intenționat.

„Au ars aproximativ 1000 de baloți de lucernă. Cauza probabilă stabilită este acțiune intențonată. Am fost anunțați la ora 23.21, am intervenit cu 2 autospeciale de stingere și 10 subofițeri. Intervenția a durat până la ora 5.05 în această dimineață. Nu au fost victime”, potrivit ISU Cluj.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere, polițiștii continuând activitățile pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

„În cursul nopții de ieri, 8 august a.c., în jurul orei 23.15, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat, de 42 de ani, cu privire la faptul că la locuința acestuia, din comuna Tureni, are loc un incendiu. Ca urmare a activităților de cercetare desfășurate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că pe un teren aflat în localitatea Ceanu Mic, în spatele imobilului bărbatului, acesta depozitase un număr de 1000 de baloți de lucernă, care, la momentul intervenției, se aflau în flăcări. În paralel, echipajele de pompieri care au intervenit la fața locului au demarat activitățile specifice de stingere ale incendiului”, potrivit IPJ Cluj

Acesta este cel de-al doilea incendiu de acest fel din ultimele zile. În urmă cu doar 3 zile, tot în localitatea Ceanu Mic, au ars 2700 de baloți de paie. 

 

 

Adauga comentariu