Alina Negru, sefa Emerson Cluj, lipsa de respect fata de presa locala la aniversarea a 15 ani a fabricii: nu invita presa la eveniment, dar ne spameaza prin firma de PR cersind publicarea moca a unei stiri. Alina Negru, nu va e rusine? Platiti, ba!

Gogosica din imagine se numeste Alina Negru si este manager general la Emerson Cluj, companie care a facut in ultimii 5 ani profit cumulat de peste 50 de milioane de euro.

 

Cu toate acestea, la implinirea a 15 ani de la inaugurarea fabricii, Alina Negru nu a catadicsit sa plateasca advertoriale in presa locala, macar sa marcheze evenimentul cum se cuvine. Sigur, Alina Negru urineaza pe presa locala, cand, insa, e vorba de Ziarul Financiar, scoate imediat banul gros:

 

Astazi, Emerson a primit vizita unui tiriplici care e interimar la Ambasada SUA. Foarte bine, ne doare in fund. E un eveniment privat.

Dar atunci, daca nu vrei sa platesti advertoriale, nu ne inviti la eveniment, de ce iti pui tarancile de la firma de PR sa ne spameze? Matusa Alina Negru, tine minte de la noi: le platesti degeaba pe tampitele alea de al 2Active PR cu mii de euro pe luna. Asta nu e PR. Este spam. Ce trimit ele nu e "stire", ci e cersetorie de free media. Adica un comportament mizerabil. 

Astazi, Emerson si Alina Negru, aia care se imbraca mai rau ca o nuntasa, n-au avut niste firfirei sa isi cumpere advertoriale din profitocul pe care il fac platind salarii de mizerie angajatilor Emerson. Foarte bine, nu erau obligati. Dar nici noi nu suntem obligati sa acceptam lipsa de respect a acestei matusi. 

Comentarii

3m3rsson

02.09.2021 22:28

Nu ma mira. Au o politica de low cost in Cluj de cand au conducere mioritica. Si mediu de lucru romanizat, desigur.Mai nou la interviuri pretind ore suplimentare pro bono, care, "nu se platesc".Detalii aici: https://www.undelucram.ro/interviuri-emerson-totul-despre-mediul-de-lucru-interviu-262?page=11

maxtor

03.09.2021 01:46

http://img0.joyreactor.com/pics/post/Sigmund-Freud-psychology-sandbox-210074.jpeg

Andrei

03.09.2021 10:52

Una dintre companiile care publica vesnic aceleasi joburi, unele joburi sunt active si de 6 luni! "Cauta" oamenii , numai ca nici macar nu vizualizeaza CV-urile, ce sa mai zic sa te contacteze cineva! Si discutam de aplicarea pentru anumite pozitii la care mai ai si experienta.Una dintre cele mai importante caracteristici ale celor care lucreaza in resurse umane este o foarte buna capacitate de organizare, sau mai bine zis, cel putin asa ar trebui sa fie! Lipseste cu desavarsire! 

Adauga comentariu