Alina Goia, femeia care și-a dedicat 14 ani din viață pentru a-i ajuta pe orfani, a fost condusă pe ultimul drum: „Cu ea în preajmă eram mai buni și mai puternici”

Miercuri, 8 septembrie, într-o zi însorită de toamnă, Alina Goia, vicepreședinta și inima Asociației Alfa Grup, a fost condusă pe ultimul drum. Mult prea tânără și cu un suflet de aur, Alina Goia a fost victima unui accident rutier petrecut în Bulgaria, în urmă cu o săptămână. Un autoturism a intrat pe contrasens, izbindu-se de mașina în care se afla Alina Goia. În urma impactului, atât ea cât și mezinul familiei, Aviad, au decedat. 

Slujba de înmormântare pentru Alina și Aviad a avut loc astăzi, la orele 14,00, în comuna Florești, la capela cimitirului de pe Strada Ioan Rus. Sute de apropiați și rude și-au exprimat durerea la aflarea veștii că inima vicepreședintei ONG-ului Alfa Grup a încetat să bată. 

Iată mesajul Asociației Alfa Grup: 

„Dragi prieteni, parteneri și colaboratori ai Asociației Alfa Grup,

Cu multă durere în suflet vă anunțăm că, în urma accidentului de mașină care s-a produs în 27 august 2021, în Bulgaria, Alina Goia -vicepreședinta și sufletul Asociației noastre- împreună cu fiul cel mic al familiei, Aviad, au decedat. Golul lăsat de plecarea lor, atât în viața lui Corneliu, a lui Abel și a familiei extinse, cât și în Alfa Grup, este copleșitor.
Prezența Alinei, o știm cu toții, declanșa în noi o mare comoară de viață și de iubire. Cu ea în preajmă, turnând peste noi cu atâta entuziasm și generozitate cuvinte de încurajare și de încredere, eram mai buni și mai puternici. Credeam mai ușor că viața e un dar, o bucurie, iar acum va trebui să învățam să trăim fără ea.
Cât ține de noi, vrem să dăm putere lucrurilor în slujba cărora Alina și-a încredințat anii cei mai frumoși. Credem că Dumnezeu poate să aducă alinare, restaurare și până la urmă vindecare familiei ei și prietenilor rămași. Credem că tot ce rămâne de viața noastră este cât reușim să ne iubim atunci când avem toate motivele să nu o mai facem. Credem că oricine, deci și noi acum, poate deveni dintr-un orfan deznădăjduit un părinte iubitor.
Deși ne este foarte greu, decidem să mergem înainte cu proiectele și cu activitățile Asociației, să continuăm munca prin care atât noi, dar mai ales copiii, am trăit atâtea bucurii neprețuite de-a lungul anilor.
Vă mulțumim tuturor celor care ați arătat familiei Goia o grijă deosebită în aceste zile, încercând să fiți alături de ei. Gesturile voastre de bunăvoință și de mângâiere înclină încetișor balanța spre lumină”. 

Ziar de Cluj își prezintă condoleanțele familiei îndoliate. 

Drum lin spre stele...

Adauga comentariu