Adevarul e ca PMP Cluj a scos niste politicieni, vaiiiiiiiii, mama! Unul a furat aparatura din Parlament, altul minte studentii de la FSPAC ca inca e senator

Nu stiu cum vad alti clujeni istoricul PMP Cluj, dar cert e ca asa un ghinion pe o singura filiala ne-a fost dat rar sa intalnim. Adica in perioada ei de existenta, filiala PMP Cluj pornise cu o echipa care voia o altfel de politica, unde fel de AUR acum, dar de fiecare data de pe munca celor de mai jos a iesit cate un parlamentar penibil. Bine, nu de multe ori, pentru ca n-au fost decat doua dati. Cand au avut un popa in filiala, inclusiv cu acela s-au certat. Dar nu mai intram in povestea cu minciunile si tradarile de la alegerile locale, pentru ca intre timp filiala, cu salajeanul Cristian Lungu a obtinut un scor lamentabil la alegerile parlamentare. Dar de pradat bani.........ai, mama! 

Ei bine, daca despre Gurzau v-am prezentat ca umbla juristii de la Camera Deputatilor dupa aparatura electronica pe care si-a insusit-o ca un infractor ce e, de data aceasta avem exemplar de copilandru cu o varsta inaintata.

Inscris in primul an de facultate la Stiinte Politice, UBB Cluj, salajeanul Cristian Lungu nu se prea intelege cu colegii. Cand lucrurile devin tensionate, taranul de la Salaj, plecat peste ocean, intors in Romania si facut senator contra unor cotizatii la partid, despre care zic gurile rele ca si le-a decontat cu varf si indesat, domnul Cristian Lungu are probleme grave cu constientizarea prezentului: ca nu mai e senator si ca a pierdut lamentabil alegerile parlamentare. Ce sa vezi, in momentul in care colegii ii iau inteligenta peste picior, FOOOOSTUUUUUL senator, da, da, brunetelul care nu si-a publicat CV-ul niciodata (ascunzand locul de munca si studiile terminate), ii ameninta pe tinerii de 20 de ani, colegi de-ai sai la FSPAC cu sesizari la conducerea facultatii si pretinde ca inca este demnitar in Senatul Romaniei. 

Domnule Lungu, stim ca va place sa o ardeti prin cluburi ca la 20 de ani si cu fete tot cam de varsta aceea, dar n-ati invatat de la ele ca generatia noua nu prea da un ban pe politicieni? Mai bine le spuneti adevarul cu istoricul profesional si ca nu mai sunteti demnitar, ca astia mici, tineri, cu tehnologia din ziua de azi afla tot si fac mai multa caterinca dupa. 

#wink-wink

Adauga comentariu