3 Atractii cu impact in Call of Duty Warzone

Inca de la aparitie, Warzone a atras foarte multi playeri datorita anumitor avantaje pe care le ofera si prin care se diferentiaza de alte jocuri similare. RivalCheats.com prezinta cele importante aspecte pe care Warzone le aduce in scena si care atrag foarte multi playeri in fiecare zi.

Call of Duty Warzone le ofera gamerilor numeroase motive de atractie in cazul Battle Royale

Cel mai surprinzator element din Call of Duty Warzone nu este doar faptul ca este un joc indraznet free to play pentru editorul Activision, ci faptul ca dezvoltatorul a gasit un numar mare de modalitati de a face jocul Battle Royale si mai bun.

Si in Warzone, similar Respawns Apex Legends, creatorii au urmarit aceeasi idee, facand posibil ca aceste jocuri sa fie ideale pentru a experimenta si pentru a impinge frontierele in jocurile online multiplayer competitive. Spre deosebire de Blackout, Call of Duty afiseaza o serie de idei unice care inspira foarte mult:

  1. Posibilitatea de respawnare este un punct atractiv semnificativ pentru joc

Una dintre cele mai importante modificari aduse de Warzone jocurilor de tipul Battle Royale este posibilitatea de respawnare. Warzone permite reintrarea in joc dupa ce playerul a murit. In multe jocuri BR, odata ce un player a decedat el iese din joc.

Acest lucru s-a intamplat si in Warzone in primele versiuni ale genului, iar permadeath a devenit deranjant in foarte multe astfel de jocuri. Avand in vedere faptul ca echipele sunt foarte mari este posibil ca un jucator sa astepte foarte mult pana cand va intra din nou, ceea ce facea ca playerii sa plece.

In Warzone exista posibilitatea de a reintra in joc. Odata ce personajul a murit este trimis intr-un gulag unde playerul asteapta pentru a se bate cu alt jucator uman, intr-o versiune adaptata a modului de joc Call of Duty Gunflight.

Jucatorul intra in lupta cu munitie limitata si are doar o singura viata. Jucatorii care castiga reintra in joc alaturi de colegii de echipa, insa sunt si alte metode de a reveni la viata.

  1. Kiturile de autorevigorare sunt o atractie reala pentru jucatori

Kiturile de autorevigorare in joc sunt foarte utile si ajuta jucatorul sa ramana cat mai mult timp in actiune. Sunt mai multe statii de unde se pot face cumparaturi in joc si aceste kituri pot fi achizitionate chiar si in timpul meciului. Acestea permit vindecarea completa in momentul in care jucatorul este cazut, dar nu atunci cand este complet iesit din joc.

  1. O alta metoda de a ramane in joc este reprezentata de Warzone Hacks

Jucatorii au la dispozitie mai multe astfel de cheaturi si hackuri pe RivalCheats, pe care le pot utiliza atunci cand vor sa obtina cele mai bune rezultate si sa isi conserve viata cat mai mult timp. Warzone Hacks sunt folosite pe scara larga in Warzone si aproape ca nu mai exista playeri care sa nu aiba cel putin unul pe care sa il utilizeze. In plus aceste programe sunt si foarte accesibile ca pret si sunt usor de gasit ceea ce le face si mai interesante.

Sursa: SeoPower.ro

Adauga comentariu