2020 cel mai bun an pentru Lemn Confex, deținută de Prozsa Istvan: profit de 357 mii euro și cifră de afaceri de 15,7 milioane euro

Lemn Confex Cluj-Napoca, al cărei unic asociat este Prozsa Istvan, a raportat pentru anul 2020 date financiare foarte bune în raport cu anii precedenți. Atât din punct de vedere al veniturilor totale cât și al cifrei de afaceri, 2020 a fost cel mai bun an pentru compania clujeană. Firma lui Prozsa Istvan este un jucător important în domeniul materialelor de construcții.

Anul trecut, Lemn Confex a declarat o cifră de afaceri de peste 15,7 milioane euro, mai mult cu aproximativ 700 mii euro față de 2019. În anul 2018, compania din Cluj-Napoca a declarat venituri totale de aproape 14,2 milioane euro, iar în urmă cu patru ani valoarea cifrei de afaceri a fost de aproape 13 milioane euro.

Veniturile totale din 2020 sunt cele mai mari din ultimii 20 de ani. Dacă în anul 2000, Lemn Confex avea 1,9 milioane euro cifră de afaceri, veniturile totale ale companiei au crescut până au ajuns la valoarea de anul trecut.

Profitul net declarat de Lemn Confex Cluj-Napoca în 2020 a depășit 357 mii euro, față de 258 mii euro în 2019, 215 mii euro în 2018 și 221 mii euro în 2017. Și din punct de vedere al profitabilității, 2020 a fost cel mai bun an din ultimii 20 de ani.

Anul trecut, Lemn Confex avea un număr mediu de 83 de salariați.

Compania lui Prozsa Istvan a fost înființată în 1991 și are obiect de activitate comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcție și echipamentelor sanitare.

“În toți acești ani ne-am extins pe plan național, având depozite în Cluj Napoca, Satu Mare și Târgu Mureș. Printre obiectivele principale ale firmei se află promovarea soluțiilor moderne de construcții, prin comercializarea materialelor de construcții inovative, de standarde occidentale cât și asigurarea unor servicii de calitate. Suntem mereu atenți la cerințele și nevoile clienților noștri, calitatea produselor și serviciilor noastre reprezentând prioritatea noastră. Clienții noștri primesc suport tehnic, consiliere și consultanță de la colegii noștri bine pregătiți, iar serviciile de logistică asigura livrarea promptă ale produselor achiziționate”, scrie pe site-ul companiei.

sursa foto: lemnconfex.ro

Adauga comentariu