1 milion lei pentru refacerea Parcului Central după Untold. Pe alocuri, parcul arată într-un mare fel. Jos pălăria organizatorilor!

Așa bine au refăcut organizatorii Untold Parcul Central încât pe alocuri iarba este uscată, de parcă a trecut pârjolul hoardelor de popoare migratoare. Imaginile pe care vi le prezentăm sunt din zona dinspre Opera Maghiară, pe partea stângă, în apropierea statuii lui Sigismund Toduță, gazonul replantat după Untold este uscat, iar pe alocuri nici nu există iarbă. Nu știm dacă de vină sunt temperaturile ridicate din ultima perioadă sau calitatea proastă a lucrărilor făcute după festival.

Recent, organizatorii Untold au anunțat că a fost investită suma de 1 milion lei pentru refacerea Parcului Central. Pe lângă suprafața afectată de festival, 10.000 de mp, Untold a finanțat modernizarea a încă 50.000 de mp din parc.

Reprezentanții festivalului spuneai că și-au respectat promisiunea făcută comunității “și, cu toate că lucrările urmau să fie finalizate doar la finele lunii august, acestea au fost realizate într-un timp mai scurt, Parcul Central reluându-și deja activitatea, cu un aspect nou. Zilele trecute au putut fi văzuți în parc, sute de clujeni, de la tineri până la familii cu copii, cu toții bucurându-se de verdeața și liniștea parcului”.

Pe o suprafață de 50.000 mp din parc au fost schimbate unele porțiuni de gazon, a avut loc o supraînsămânțare, toaletare vegetație și până la amenajări peisagistice.

Pentru modul în care arată parcul după investiția de 1 milion lei, considerăm că organizatorii Untold merită un sincer și călduros Jos Pălăria!

parc central dupa untold

parc central dupa untold

Adauga comentariu